Ljusfederationen via Blossom Goodchild, 8 maj 2022

 

 

Federationen av Ljus genom Blossom Goodchild, 8 maj 2022

 

God morgon! Ju högre man klättrar, desto hårdare faller man! Så sant. När jag kommer ur mina svackor, finner jag en sådan sötma i Tacksamhet. Mer än någonsin. Har någon där uppe fått en Tacksamhetsväska att explodera precis ovanför mitt hus?

Välkommen Blossom, och Var och En. Man skulle kunna säga det! Du förstår, Blossom, Energierna som kan nå Var och En i dessa “oroliga tider”, är långt ifrån oroliga. De är Energier av sådant Ljus, och de som är villiga att ta emot dem finner Stor Glädje och verkligen tröst i dessa nyfunna Höjder.

Så var kommer denna energi ifrån? Hur fungerar det?

Tja, tro det eller ej, den kommer till en början inifrån dig! Tillsammans med Energi av NY STYRKA som kommer från Ökad KÄRLEK!

Varifrån?

DEN GUDOMLIGA PLANEN.

Så jag försöker ta reda på hur det fungerar?

Allt är, som ni vet, Energi … som fluktuerar i varje ögonblick inom allt och alla.

Energi är vad allting är Vibrerar med/på olika nivåer, för att bli vad det ska bli.

Tänk därför på det FAKTUM att er värld rör sig in i högre frekvenser eftersom fler och fler själar vaknar upp till VEM DE ÄR … KÄRLEK.

Därför, genom detta VETANDE, blir KÄNSLAN av KÄRLEK mer påtaglig hos VAR OCH EN.

Därför tar Kärlekens Energi emot mer av sig själv och expanderar av sig själv.

I sin tur finns det VÅGOR AV KÄRLEKSENERGI som skickas till er från andra världar. Från Högre Vibrationer. Det är först när Själarnas Vibrationer på ert Jordplan stiger, som vissa Högre Energivibrationer kan filtrera igenom för att blandas och förenas… vilket i sin tur ger er möjligheten att känna som ni gör!

Men vart tar man vägen när man sedan drabbas av svackan?

Ingenstans. Det är att själsjagets Energi på grund av att tankar av irradikal natur etc. sänker jagets frekvens. Lämnar den Högre Vibrationella dragkraften, oförmögen att komma in. Den har inte försvunnit. Den ligger och väntar. Redo på ditt kommando att gå in igen.

Hur fungerar det då, med ebb och flod av dessa känslor?

Blossom, din världs polariteter är i samband med din själs tjänst.

Eh, kan vi prova det på latin?

Ditt Väsens Mirakel förstår VEM DU ÄR … och vad du är här för att uppnå … och hur du ska leda Själsjaget för att bli mer av Vetandets Sanning.

Du förstår på ett djupare plan att upplevelser av känslomässiga dragkrafter i en eller annan riktning är “Manna från Himlen”, skulle vi säga. Du upplever detta nu, Blossom, dock, till en Högre Höjd än du har gjort tidigare.

Ja. Det är intressant. De gånger jag mår “bra” mår jag riktigt bra. Vilket jag tycker är ganska bisarrt, med tanke på att min man hoppade av Planeten för bara sex månader sedan.

Och de tillfällen då du inte mår bra?

De absoluta avgrunderna!

Och allt detta för att du har valt att uppleva mer av dig själv … i alla uttrycksdjup.

Så, finns det ett speciellt “team” avdelat att skicka dessa enormt laddade Kärleksenergier?

Nej, Blossom. Det är kärleken själv som svarar på Vars och Ens kallelse … när och som de är redo.

Det är inte så att en har större möjlighet att göra det än någon annan … det är när man är redo.

Redo för vad?

Vibrationslyftet inom jaget.

Visst vill vi alla det. Hur blir man redo?

GENOM ATT VARA ETT MED JAGET

GENOM ATT LEVA I SANNING TILL/AV JAGET.

GENOM ATT LYSSNA PÅ KÄNSLAN!

GENOM ATT BLI MEDVETEN OM VAD SOM TJÄNAR JAGET OCH HELHETEN … OCH VAD SOM INTE GÖR DET.

GENOM ATT ERKÄNNA ATT DU ÄR ETT BARN AV LJUSET OCH ATT INOM DIG LIGGER NÄRVARON AV JAG ÄR MEDVETANDET … och ju mer man väljer att koppla in till det och arbeta med det, istället för mot det … desto mer upplever man att ens liv uppfylls på ett sätt som lyfter.

Bra svar killar! Det är känslan av Tacksamhet som överväldigar mig. Jag skulle använda ordet “Härligt” för att uttrycka den.

Tacksamhet, Blossom, är nyckeln till Upplysning. Tacksamhet är en flod som rinner så djupt inuti jaget att när man helt kommer in i den … från en plats av Gudsfruktan …svämmar ens hjärta, som du så riktigt upplever det, över av Härlighet.

Ni förstår, ni använder det ordet också. Underbar … Härlig. Hur skulle du beskriva dess innebörd … jämfört med säg, Google?

Vi föreslår att ni tar några djupa andetag och upprepar för er själva…

JAG ÄR HÄRLIG.

JAG KÄNNER MIG HÄRLIG.

Det är något som ord inte kan uttrycka, så det har fått det här namnet ännu, det är en KÄNSLA.

Vad upplever du när du gör det här, Blossom?

Härligt! Jag kan inte förklara det som ni säger. Det är samma typ av känsla på Tacksamhetsnivå. Inga ord. Bara uppskattning som kommer inifrån för … jag vet inte … för … att Vara till! Det är inte nytt för mig … ändå, så mycket djupare nu för tiden!

TACKSAMHET ÄR DET HÖGSTA UTTRYCKET FÖR KÄRLEK.

SÅ NÄR MAN FÖRSTÅR TACKSAMHET … KÄNNER MAN KÄRLEK PÅ EN HÖGRE VIBRATION.

Alla har något att vara tacksamma för. Alla. Alla har mer än en sak att vara tacksam för. Alla.

Om man skulle ägna tid varje dag för att ge Tacksamhet för vad man har, ser eller upplever … skulle “förändringen” i jaget och ens dagliga liv vara djupt märkbar.

Bland allt som sker i er värld är det för er att VETA DETTA.

Fokusera på Tacksamhet.

Fokusera på allt som är en Glädje för dig.

Du kanske känner att vissa har det lättare än du själv. Du kanske tycker att det är svårt att komma ur din svacka, dock, vi säger till dig … Hjärtat … ditt Väsen … kommer att höja sig när Tacksamhet blir föregångaren till varje andetag du tar. Så att Tacksamhet i huvudsak lever i alla dina tankar.

Är det inte så, Blossom, att även när du är i den djupaste svackan är du fortfarande Tacksam för mycket?

Jag vet inte riktigt. Jag är vanligtvis för insvept i min svacka för att märka det!

Vi vet det.

Åh! Ok. I så fall, ja! Jag tar det! Tack!

Låt Tacksamhet vara din prioritet … din dagsordning.

FÖRSTÅR NI, GUDOMLIGA SJÄLAR?

SER NI HUR MYCKET NI HAR FÖRÄNDRATS?

KAN NI KÄNNA HUR MYCKET NI HAR FÖRÄNDRATS?

Du förstår “Så som det är”. Genom att Vara Tacksam för allt du är och allt som presenteras för dig som en möjlighet att VARA Tacksam … frodas du inom potentialen för din Storhet.

Om du fokuserar på den glädje som du skapar genom att ge tid och Kärlek till det som upphetsar dig … tjänar du Helheten tusen gånger mer effektivt än … med största respekt … ‘Att vältra dig i bön för att rädda själarna till de som lider ‘.

Oj! Stopp och belägg en minut! Många kan bli djupt kränkta av det ni just har fört igenom.

Inte så, Blossom. För många förstår, som du omedelbart gjorde, vad innebörden av det betydde.

För de som tyckte att det var stötande eller inte helt förstod… får vi utveckla lite?

I Det skulle jag om jag var ni!

Om man skulle höra talas om någon grymhet och känna det djupt i hjärtat och “be till Gud” för den speciella situationen … det gör en enorm skillnad för den omständigheten eller själen som får gåvan av din bön som ges, vilken Vibration du kommer ifrån när du ber om det.

Att vara i djupet av förtvivlan över något hjälper inte … eftersom man nästan “tigger” om att det ska ändras.

Ni pressar lyckan här, solsken!

Ändå kommer vi att erbjuda förståelse, Blossom. Vi kommer att framhärda.

Förstår du? “Stressen” angående en situation och önskan om lindring av den … bär på “stressens” Energi när den erbjuds. Men om man skulle ge Tacksamhet för…

Jag har liksom tappat tråden, eftersom jag inte riktigt kan fatta att ge Tacksamhet för ett illdåd eller en själ som kan behöva helas … Ah! Vänta lite … femöringen föll ned… jag hoppade in för tidigt. “Be” fortsätt.

Sannerligen har femöringen sjunkit ner. Det är mycket fördelaktigare att ge Tacksamhet till/för helandet av den själen eller situationen. Att komma från en plats av tjänst … i/av … Kärlek och glädje, att KÄRLEKEN SOM ÄR … har Läkt alla sår och lidande, angående det man ”ber” om/för.

Är det min strikta katolska uppfostran från min far och några mycket tvivelaktiga nunnor i mitt internatkloster som får mig att känna mig “off” över ordet “be”? Jag har definitivt en “liten oro” som inte passar ihop med det ordet.

Vi skulle kanske säga att just detta ord tillsammans med många andra har förvrängts och missbrukats genom tiden.

Jag försöker tänka vad det är och jag känner att det är mer som att om man ber om något skall det vara förtjänt, och att “be” inte känns rätt. Och ändå finns det talesättet “Be och du ska få”.

Det är placeringen av Hjärtat i bönen, Blossom … och vi skulle säga att det verkligen är indoktrineringen av religioner som kan ta en ner på ett spår som kan leda till lerigt vatten i motsats till blomsterängar. Mycket skuld läggs på en själ genom sådana bedrägliga läror… Därför känner vi att du kanske känner att det att bli TILLSAGD att be var mer för själens förlåtelse, för något du kanske inte ens har gjort!

Åh verkligen, jag brukade hitta på lögner i biktbåset som liten för att jag inte hade syndat tillräckligt mycket och inte ville slösa bort prästens tid! Sedan straffet/boten av vad som verkade som 90 Hail Marys, blev en annan synd för nästa vecka, eftersom jag inte hade sagt dem alla!

Vi ler och är roade av din humor dock, inte den löjliga omständigheten.

Vi skulle föreslå att “Ge Välsignelser för” … om ordet “be” inte resonerar.

Gjort!

Så för att avsluta för idag…

Gode Gud! Tiden har flugit iväg!

Gör en samlad ansträngning för att ge Tacksamhet. För då, när Tacksamheten väl känns djupt inom Hjärtat … jämfört med att “leta efter saker” att vara Tacksam för … kommer du att upptäcka att Universum bara fortsätter att flöda möjligheter till din tröskel, för att ge dig mer och mer att vara Tacksam för.

DET ÄR LAG.

UNIVERSUM ÄR SÅ TACKSAMT FÖR ATT FÅ SÅ MYCKET GLÄDJE OCH KÄRLEK TILLBAKA FRÅN DIG.

UNIVERSUM VET ATT NI FÖRTJÄNAR ALLT ERA HJÄRTAN ÖNSKAR OCH ÄR VILLIGT OCH HAR MÖJLIGHET ATT SKICKA SÅDANA GÅVOR TILL ER … NÄR NI FÅR DEM I DEN KÄRLEKSFULLA TJÄNST I VILKEN DE ERBJUDS.

Ser du, Blossom? Kan du känna hur allt du upplever nu på denna Förhöjda nivå gör så stor skillnad för dig och Helheten? Ta sedan med i beräkningen att detta händer med många själar över er Planet … och fundera sedan på, om du vill … hur detta påverkar vibrationen på er Planet … och hur det förändrar din värld och själarna som bor inom och på den … och ALLT Liv som är begåvat i/som/genom/av … KÄRLEK.

Stort tack till var och en för att ni valde att vara på Moder Jord vid denna tid. Titta … KÄNN … hur Härligt ni åstadkommer det ni kom hit för att göra. Blir det inte mer och mer uppenbart för er?

Japp! Vilken gudomlig plan! Allt vi behöver göra är att njuta och innan vi vet ordet av … ALAKAZAM! … kommer vi att ha skiftat in i den Högre Vibrationsvärlden som ligger framför, runt och inom oss. Tack så mycket killar.

Nöjet är helt på vår sida.

Jag är inte så säker på det! I Tacksamhet. I Kärleksfull tjänst. JAG ÄR!

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

You may also like...