Den Galaktiska Ljusfederationen via Inger Noren via Inger Noren, 9 juli 2020

Den Galaktiska Ljusfederationen via Inger Noren

9 juli 2020

 

Det är med stor glädje vi ser att människorna har stigit i medvetenhet under denna pandemi. Snart kommer emellertid en ny pandemi som avser att få människorna att börja se sin tillvaro på ett nytt och mer personligt plan. Att ha möjlighet att försöka få en kreativitet i sitt liv för att påverka sin situation som kan vara besvärlig.

Den ekonomiska situationen kommer att förändras liksom den strukturella verkligheten inom den politiska agendan. Dessförinnan blir det dock en besvärlig situation för alla människor. Det kommer att vara brist på mycket av det som avser det vardagliga livet. Att börja samla en del matvaror till exempel är att föredra men inte att samla så att andra blir lidande. Denna pandemi kommer inom kort och att vara förberedd är en bra förutsättning att klara mycket av det som händer. Detta kommer sannolikt att inträffa inom detta år. Det kommer inte att bli på samma sätt som under denna pandemi, utan det blir mer människor som blir beroende av bidrag på grund av pengabrist och även brist på mat.

Arbetslösheten når väldigt höga nivåer över hela världen och människor börjar protestera mot de styrande som har förskansat sig förmögenheter för sin egen skull. Detta måste komma fram i ljuset och dessa ledare kommer att få ta sitt straff av folket som har tröttnat på förljugenheten. Det blir en turbulent tid och många vill ge upp och lämna planeten men detta tillstånd tar slut och när människorna har bestämt sig för att en annan värld måste bli verklighet kommer en ny världsordning som vänder det svåra men nödvändiga tillståndet. Allt måste komma upp i ljuset för att transformeras och människorna måste förlåta och ha medkänsla. Därefter kommer Händelsen och detta sker förmodligen inom några år.

Vi skulle vilja att alla ljusarbetare skickar sitt ljus till hela världen. Till alla skrymslen, för att få allt som inte är av ljuset att transformeras. Ni ljusarbetare är ankarna i denna stora plan och det arbete ni gör är fantastiskt. Ljuset har redan vunnit men än finns det platser kvar på Jorden som behöver förlåtas och transformeras till ljuset.

Människor kommer att behöva er hjälp inom en snar framtid och ni är de som kan förklara hur allting fungerar. Alla har inte förstått vad som händer i världen och i Universum. Alla har höjts till den fjärde och den femte dimensionen, vilket betyder att alla har förändrats. Alla som vill och kan, är välkomna till den nya världen och en ny tid.

Guds nåd är stor för människorna.

Den Galaktiska Federationen av Ljus

 

 

Stort tack …. I kärlek jag tjänar …. JAG ÄR

You may also like...