Den Galaktiska Ljusfederationen via Garrith Lamanov El Melchizedek, 24 november

GALACTIC FEDERATION OF LIGHT

Den Galaktiska Ljusfederationen

Garrith Lamanov El Melchizedek

24 november 2015

 

Jag har precis mottagit ett kort meddelande från Plejaderna och det Sirianska Rådet, i vilket det beslutades att landningen av våra skepp kommer att initieras av dessa två Råd, efter vår globala uppsnappning av alla aktiverade nätverksenheter. Himlen har påbjudit att ett bristande samtycke till ett globalt avslöjande skulle innebära ett ingripande från vår sida – det Galaktiska Rådet av den Galaktiska Ljusfederationen.

1 000 000 skepp är nu utspridda och positionerade i er atmosfär, alldeles ovanför större städer och avlägsna områden runt er planet. Vi är nu stationerade och mer än beredda att avslöja alla våra skepp i alla dess enorma och varierande former och storlekar.

Vid vår första utomjordiska kontakt, kommer en delegation med en mänsklig representant som har ett rent hjärta och ärliga intentioner, att besluta vad som måste hända efter vårt första möte.

Vi kommer sedan att kommunicera med våra befälhavare för att påbörja arbetet med att sänka ner våra enorma skepp, som transporterar avancerade tekniker som är nödvändiga för att läka Jorden. Dessa tekniker har många fördelar som är till nytta för hela mänskligheten och återställandet av balansen på Jorden.

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...