Den Galaktiska Ljusfederationen via Krista, 11 februari 2022

Den Galaktiska Ljusfederationen
Via Krista, 11 februari 2022
Dagens meddelande är från den Galaktiska Ljusfederationen. Anledningen till att vi kommer är för att dela med oss av dessa nyheter. Amerika är på väg mot en ny plan. Amerika är på väg mot ett massivt åtagande av ny energi. Våra skepp cirklar runt er planet och har blickarna riktade mot USA. Varför? För att mest ljus behöver penetrera planeten i det området. USA måste släppa sin giftiga politik som är skadlig för amerikanarna. Hur vi kommer att göra det här är genom att stråla vårt ljus på Amerikas städer. Bli inte förvånade om ni vaknar upp och upptäcker att det är ljust ute. Ni kommer att säga: “Wow, månen är ljus i natt.” Men det är bara vi.
Vi kan förbli dolda för att inte skrämma människor som ännu inte är redo. Men i dessa ljusa nätter var medvetna om det här – världen håller på att helas. Vi skickar våra skepp till andra platser som behöver starkt ljus, såsom Australien, Nya Zeeland, Europa och så vidare. Men vi kommer att börja med USA. Den Galaktiska Ljusfederationen vill inte att ni ska frukta oss, utan omfamna oss. Vi är era vänner, vi hjälper er. Våra skepp har kapaciteten att rymma en hel stad. Vi har så många olika fartygstilar för att passa våra behov. När vi svischar förbi tänker ni nog: “Vad var det som hände?” Vi kan förbli dolda. Vi vill inte orsaka störningar i ert dagliga liv. Vi gör helt enkelt det arbete som behövs som hemliga agenter.
Vårt stora tack till de människor som tror att en förändring håller på att ske. Det stärker oss i vårt uppdrag. Det är vår önskan att mänskligheten får en trevlig övergång till en Ny Värld. Vår energi kommer att leda vägen. Om ni känner att förändring kommer att bli svår, kommer ni att ångra er. Var snälla och öppna er för nya idéer, och ljuset kommer att lysa på er. Det kommer att fylla era kroppar med ny energi. Vår tid för att genomföra dessa förändringar är redan här.
Tack för att ni litar på er själ med den Nya Jordens energi. Under de kommande dagarna kommer ni att känna er lättare och ert hjärta kommer att fyllas med glädje och lycka. Ni har inte blivit nedgraderade, bara uppgraderade. Vi nedgraderar inte människor. Vägen som ligger framför er är fylld med upp- och nedgångar, men efter ert eget val. Hur kontrollerar ni era tankar? Tänk positivt! Det är så ni håller hakan högt. Den väg ni kommer att följa är så extraordinär att vi vill att hela Universum bevittnar dess storslagenhet.
Jag älskar er väldigt mycket mina bröder och systrar. Vi är i det här tillsammans. Alla våra bästa lyckönskningar till er.
Den Galaktiska Ljusfederationen.
Översättning Ulla Krogh

You may also like...