Saint Germain och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shosanna, 6 februari 2022

 

Saint Germain och “En Som Tjänar”, OWS, via James McConnell och Shosanna, 6 februari 2022

 

SAINT GERMAIN (Kanaliserad av James McConnell)

Jag är Saint Germain. Och jag applåderar er, var och en av er, för att ni talar om transformation.

För hela denna upplevelse ni går igenom handlar om det, allt handlar om transformation. Att transformera era liv. Transformera illusionen som, som jag sagt, inte finns längre.

Att förvandla den till den nya visionen, den nya visionen av Gaias Nya Tidsålder, den Nya Gyllene Tidsåldern. Den ni alla skapar nu. Och ju mer ni upplever det som vi just sa, håller upplevelsen, håller uttrycket, känslan, livskraften inom er, den Jag Är-Närvaro som finns inom var och en av er, och i allt liv här, allt medvetande här på planeten. Ju mer ni håller det, kommer ihåg det, är det, så rör ni er steg för steg mot denna Nya Jord, mot att skapa denna Nya Jord, skapar denna högre vibration och frekvens. Det är den nya femdimensionella Jorden.

Är det lätt? Nej. Det var inte meningen att det skulle vara lätt. Det var bara meningen att det skulle vara enkelt. Men måste det vara svårt? Nej det måste det inte. Det behöver inte vara en svår resa. Det är bara programmeringen inom er som gör det svårt. Släpp programmeringen, släpp bihangen så blir resan blir mycket, mycket lättare. Mycket mer flödande. Mycket mer flytande. Det är upp till er, var och en av er som individer, och även som det kollektiva ni.

Ni ser förvandlingen ske inom era Frihetskonvojer som utvecklas överallt, som är i rörelse överallt. För det är denna rörelse som knuffar igång friheten, frihetståget som sprids över landet så att säga. Republikens frihet. En republik som är av folket och för folket – inte mot folket.

Tillsammans skapar ni alla denna Nya Republik. Ni sammanför. För fram de som är i ledande position som kan stiga fram och säga. ”inte mer; de kan gå ut och säga ”följ mig.” Precis som många av er kliver ur era komfortzoner och börjar säga ”följ mig” till de omkring er.

Följer de efter? Kanske inte. Men ni öppnar dörren för många av dem att göra det. Många av dem vaknar upp från sin sömn, sin sömnighet, in i uppvaknandet. Många över hela planeten, fler och fler och fler, vaknar. Även om ni kanske inte helt ser det, för de som tillhör mörkrets makter är fortfarande starka nog att hålla illusionen framför alla de som fortfarande sover, och försöker hålla dem i det tillståndet. Men Ljusets krafter går framåt och för med sig vakenheten, Det Stora Uppvaknandet, det Fantastiska Uppvaknandet till alla de som blivit redo för det.

Det är bara en fråga om tid, eller mer en fråga om vibrationer. Och som ni vet ökar vibrationerna överallt. Vi ser det i ljuskvoten som sprider sig över planeten när fler och fler människor säger: ”Jag älskar dig.” Fler och fler människor säger: ”Jag förlåter dig.”

Det är ostoppbart nu. Ljuset har redan vunnit. Mörkret drar sig nu tillbaka i varje ficka över planeten. De försöker fortfarande. De får allt svårare att göra det. När vibrationerna ökar kan den lägre vibrationsenergin inte existera i den högre vibrationsfrekvensen. De upplever detta allt svårare, och det är därför de sträcker ut handen, skriker, gör många saker som en gång var dolda, men som nu har kommit ut ur skuggorna och avslöjas som det mörker de är.

Ha tålamod, mina bröder och systrar. Ett litet tag till. Men fortsätt att lägga märke till hur denna förvandling sker, och kommer att fortsätta ske för att åstadkomma denna stora övergång som nu föregår Människans Stora Uppstigning.

All min kärlek och frid till var och en av er. Må ni fortsätta att hålla fast vid dessa högre vibrationer, bära era femdimensionella glasögon och använda dem, i vetskap om att de ger er ljus, där det inte fanns något tidigare.

 

EN SOM TJÄNAR (Kanaliserad av James McConnell)

Om, mani, padme, hum; om, mani, padme, hum; hum, hum. Hälsningar till er!

En Som Tjänar här. Shoshanna är här. Och vi är redo att fortsätta med detta program som vi har arbetat med under ganska lång tid, inte bara denna livstid, utan i många liv. Vi och andra som arbetar bredvid oss, eller till och med som kom före oss på något sätt, arbetar med er, med er som ett kollektiv, för att hjälpa till att åstadkomma denna stora transformation.

Och förstå att ämnet ni hade som diskussion idag, inte var av en tillfällighet. Det var förordnat, eller förutbestämt, att ni skulle ha detta ämne för att börja fokusera på det mer och mer. För hela denna livstid som ni är i handlar om det, allt handlar om transformation. Att transformera det gamla paradigmet till det nya paradigmet. Att transformera mörkret till ljus. Allt handlar om denna transformation som sker, som leder till den Stora Övergången, som St. Germain har sagt, som verkligen föregår den Stora Uppstigningsprocessen, eller till och med den fullständiga Uppstigningen, kan vi nu säga.

Vi är redo för era frågor om ni har några. Först har vi en fråga som har kommit från ett e-postmeddelande, och den ska vi ta först om vi kan.

Den handlar om alla dessa saker som händer på planetens yta, alla dessa saker som skapar denna transformation, och då undrar man vad som händer ovanför planeten i termer av mörkrets krafter kontra krafterna av Ljus, det som händer ovanför oss.

Och det kan vi ta upp här. För det är mycket som händer ovanför er, strider och alla dessa saker som sker mellan krafterna av ljus och mörker utanför er syn, till och med bortom era teleskop. Alla dessa saker som händer i en högre vibrationsfrekvens av högre dimension ovanför jorden, i fyrdimensionella uttryck i många avseenden. Återigen, strider som ibland bevittnas; inte själva striden, utan efterverkningarna av denna strid i form av delar som ibland faller till jorden, eldsvådor som faller mot jorden på olika sätt. Vissa av dessa saker händer. Men mycket av det döljs här, vi kan vi säga här, undanhålls från den vanliga synen av människan. Inte för de som har ögon som kan se och öron som kan höra, och som förväntar sig, eller vill göra efterforskning för att ta reda på mer. Och mycket, mycket mer sker här. Det är allt vi kommer att säga om detta nu. Shoshanna, har du något du vill tillägga?

SHOSHANNA: (JoAnna’s Högre Själv, kanaliserad av JoAnna McConnell)

Det har vi inte.

OWS: Mycket bra. Då går vi vidare med era frågor. Någon har en fråga här, eller hur?

Gäst: Ja det har jag. Jag uppmanas att försöka mig på eller lära mig solskådning. Jag har fått höra att det är något som kan ge mycket healing och hjälpa till i uppstigningen. Men ända sedan jag föddes, har jag också fått höra att jag blir blind om jag tittar på solen. Och då kämpar jag mellan det jag har fått veta tidigare och det jag har läst och lyssnat på i olika videor.

OWS: Vi kommer att svara på denna fråga genom att berätta om forna tider där detta var en praxis under mycket lång tid. Det är inget nytt som du talar om här. För många har gått upp med solen, och har varit stjärnskådare, eller snarare solskådare. De dyrkade solen när den gick upp i horisonten. Så det är inget nytt. Det är något som är väldigt gammalt, väldigt gammalt och väldigt klokt att göra.

Men det är också viktigt att veta att det finns tillfällen att göra det, och tillfällen att inte göra det. Du bör inte göra det i öknen i Phoenix mitt i sommaren mitt på dagen. Då bör du inte göra det, det är för starkt, för ljust. Men du kan göra det på morgonen när solen går upp eller när solen går ner.

Och det är, återigen, en gammal och klok teknik. Det ökar dina upplevelser av det tredje ögat, öppnar ditt tredje öga för att kunna se bortom horisonten, för att kunna se bortom slöjan, illusionen, allt detta. Det ökar enormt.

Och när du gör det känner du det. Du känner solens energi. Du känner att det rör sig in i dina ögon, dina fysiska ögon och in i ditt tredje öga. Du känner uttrycket när det öppnar sig. Om du är öppen för det.

För någon som helt enkelt bara tittar på solen när den går upp och inte har någon förståelse för vad vi pratar om, kommer det också att ha en effekt, men inte lika mycket som när du har förväntningar och den förståelse som du hittar när du utforskar detta. Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: Vi kommer att lägga till ett koncept till detta, om vi får, Käre Bror.

Gäst: Varsågod.

Shoshanna: Som i alla program som körs i denna tredimensionella sfär, är programmet designat för att förhindra dig från att expandera ditt medvetande. Dessa lömska program som har lärts ut, under tusentals år nu, ska hindra er från att expandera. Så när ditt hjärta och ditt sinne ansluter, och om du vill ägna dig åt något som ligger utanför programmet, så säger vi bravo. Vi säger gå framåt i det medvetandet.

Och, som En Som Tjänar har sagt, så är detta en uråldrig metod, förstår du. Så fortsätt med efterforskningen och prova det. Prova det i små mängder och se vad det gör för dig. Men ni förstår, allt som hindrar er från att gå vidare in i uråldriga metoders visdom, är ett tredimensionellt program utformat för att göra det. Namaste.

OWS: Och som vi har sagt många gånger, så har de mörka krafterna vetat om uppstigningen under mycket lång tid, och har gjort allt de kan för att hålla er borta från det, för att hålla er borta från att vakna upp till de ni är. Och ett av sätten de har gjort detta på är, som Shoshanna säger, den här programmeringen om att solen är skadlig för er, att inte vara i solen utan solkräm, eller vad det nu kan vara, för att hålla de skadliga solstrålarna borta. Men det är precis tvärtom. Nu innebär inte det att sitta ute i solen mitt i öknen i Phoenix mitt i sommaren, och tro att du inte kommer att bli solbränd – det kommer du att bli. Men solen i portioner, små portioner, är otroligt värdefull för er fortsatta Uppstigningsprocess här. Okej?

Gäst: Okej. Jag vill bara veta hur jag ska ta mig förbi den stora rädslan jag har för att bli blind.

OWS: Så här gör du: små portioner, försök att arbeta med detta, känn energin när den rör sig in i dina fysiska ögon. Du känner att den badar dig. Låt solen bada dig, solens energier. Känn det så. Och du kommer inte att bli blind. Men stirra inte på den i fem tio minuter, förstår du? Du kommer inte ens att kunna göra det. Utan i portioner. Ja, i små steg.

Gäst: Okej.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor nu?

Gäst: Ja. Får jag lägga till angående solskådandet? Solen ger näring.

OWS: Ja.

Gäst: Ja. Det är näring. Jag har tränat på solskådning, och det gör så stor skillnad. Och det blir stor skillnad när jag väljer att inte göra det.

Och får jag ta tillfället i akt och ställa min fråga?

OWS: Ja.

Gäst: Okej. Detta gäller själen. Jag har det nedskrivet här. Blir själen någonsin skadad eller trasig eller förstörd? Blir själen påverkad av dess eviga resa?

OWS: Själva själen är ett protokoll från sinnet skrivet i anden. Det är ditt akashiska protokoll, så att säga. Det är den fulla förståelsen, den vet och kommer ihåg allt, allt som du har varit med om på hela din resa. Kan den förstöras? Inte av någon annan, bara av dig. När det gäller om du gör något som orsakar en otrolig karmisk skuld, och du inte är redo att övervinna karman eller arbeta dig igenom, så att säga, då har du säkert hört att ljuset kommer att förtära själen. Men aldrig helt. Den kan på något sätt föras tillbaka till början och börja om. Det är vad vi kan säga. Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill lägga till. Vi vill lägga till, Kära Syster. Får vi det?

Gäst: Absolut.

Shoshanna: Kära syster, om du läser i en bok, upplever då själva boken smärta?

Gäst: Nej inte om inte någon tror det.

Shoshanna: Boken i sig är neutral. Det är en neutral substans. Det är människan som skapar smärtan, eller känslorna, eller upplevelsen genom att läsa boken, förstår du. Själen är en bok. Den är helt neutral. Det är din resa, förstår du. Den är neutral och den är villkorslöst neutral. Och det är den del av dig som är Gudomen, förstår du. Den är källan till självet.

Som En Som Tjänar har sagt, så kan den inte skadas. Den har inte de där tredimensionella egenskaperna som alla tredimensionella varelser försöker ge den i detta rike. Det har den inte. Det är en bok. Det är, som En Som Tjänar sagt, det är din resa skriven.

Så nu måste du förstå att det du kallar ”själen” inte har några medvetna planer, inte har några investeringar. Det är helt enkelt den resa du gjort nedskriven. Namaste.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Får jag ställa en snabb fråga till som jag har funderat på, tack?

OWS: Ja.

Gäst: Vad är skillnaden mellan Observatör och Väktare?

OWS: Själva frågan skulle kunna ge dig svaret. För vad gör en Väktare? Vaktar. Vad gör en Observatör? Observerar. Vad mer skulle du behöva veta än det? Kanske Shoshanna kan ge mer.

Shoshanna: Tja, ni har ställt en fråga här, låt henne svara på den.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Hm, det ni berättade verkar vettigt. Det är bara det att jag är en person som gillar detaljer.

OWS: Ja?

Gäst: Och så lite mer detaljer angående rullarna. Jag har en bättre förståelse för Observatör. Men jag har hört referenser till Väktare. Jag tror att jag har sett lite om det i Keys of Enoch-materialet, och även i Dödahavsrullarna.

OWS: Väktarna är övervakarna, kommer vi att säga här. Det är de som har vaktat över många, många, många tidslinjer och har vaktat inte bara över jorden, naturligtvis, utan många, många system, planeter, många upplevelser, till och med andra universum. Dessa väktare har varit involverade i att vakta, eller övervaka hela den universella processen här, kommer vi att säga. Och naturligtvis övervakar de även uppstigningsprocessen som sker här, inte bara på er planet, Jorden, utan även solsystemet och själva galaxen. Så de är där för att göra det.

Observatörerna är här för att observera. Att observera och inte så mycket bidra, förutom när det är påkallat, då kan de delta. Men för det mesta är det det de gör, de observerar och väntar tills en möjlighet kommer för dem att engagera sig. Okej? Hjälper detta dig?

Gäst: Ja tack.

OWS: Och Shoshanna, har ni något att tillägga till det?

Shoshanna: Ja det har vi. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Ja. Jag är jättenyfiken, Kära Du.

Shoshanna: Det här är ett komplicerat ämne, förstår du. Och En Som Tjänar har gett dig ett underbart svar. Och vi tror att du frågar detta för att du vill lära känna dig själv bättre. Stämmer inte det?

Gäst: Ja. Jag hade inte kommit till den punkten än, men så kan det vara. Jag blir alltid nyfiken på hur saker och ting dyker upp i min medvetenhet, och hur det påverkar mig på många plan.

Shoshanna: Så vi kommer att säga att i denna mänskliga evolution… pågår det tre evolutioner. Den första evolutionen är Väktar-evolutionen. Den kommer från en del av evolutionen som krävde att de följde sin väg, följde sitt uppdrag av väktarskap med att skydda och övervaka. Det är deras utveckling. Det är deras själsuppdrag, förstår du. Så de följer bara det. De följer det helt och hållet.

Och sedan kommer Observatörerna från en annan evolution, som tillåter dem att bli observatörer och att samla in detaljer från allt de observerar, förstår du. Och det berikar deras själ och för dem framåt i deras själsuppdrag. Det är två uppdrag vi talar om.

Och så finns det den här tredje evolutionen som kallas den ”mänskliga varelsen” som kan göra allt, förstår du. Människan har fått alla val för att berika sin själ. De har gått förbi en och annan evolution, som enskilda i ett enskilt uppdrag. Det är därför det är så förvirrande att vara människa, eftersom det finns många val, förstår du.

Så följ din intuition och fortsätt som en Observatör till observatören, med att samla in detaljer eftersom det berikar din själ, och sedan kan du välja andra saker, eftersom du är människa och kan göra allt. Namaste.

OWS: Underbart.

Gäst: Och jag har en fras: ”Det är konstigt att vara människa.” (skrattar)

Shoshanna: Kära Syster, det är sant för alla människor.

Gäst: Ja. (skrattar)

Shoshanna: Det är en svår resa. Den här planeten har en svår resa, och det är lite roligt förstår du. Perspektivet är svårt eller roligt. Du kan välja vilket som helst, förstår du, eftersom perspektivet du väljer skapar det liv du lever, förstår du. Så humorperspektivet, som du har sagt tidigare, perspektivet av roligt, perspektivet av glädje, perspektivet av att vara i nuet, perspektivet av förundran, perspektivet av ett barns tillit och tro, alla dessa saker finns tillgängliga för människan som ett val, förstår du.

Och sedan, herregud, väljer många människor den negativa sidan, den skuldbelagda sidan, den rädda sidan, etc.

Hela tiden som var och en av er lever och andas, har ni möjlighet att välja vilken sida ni vill stå på. Så välj den som får dig att må bra. Verkar det vettigt, Kära Syster?

Gäst: Ja, och absolut, och lattja så mycket vi kan. Tack. (skrattar)

Shoshanna: (Skrattar) Namaste.

OWS: Mycket bra. Finns det några andra frågor här?

Gäst: Jag har en fråga.

OWS: Ja?

Gäst: Jag vill göra ett litet uttalande om solen: Jag älskar solen, och varje morgon kommer solen in genom mitt fönster eftersom det vetter mot öster. Jag sitter i soffan där solen kommer in, och jag känner värmen. Jag tittar på solen, den bländar inte så mycket. Men jag måste säga att den ger mig tillbaka synen, lite i taget. Jag tittar in i solen (den är inte så stark, så det tål jag) varje morgon. Jag säger hej till Helios och Vesta (Helios är namnet på solen).

Jag ville ställa en fråga till er också, den om att solen blivit vit nu. Den är inte gul vad jag kan se. Finns det någon anledning till det, eller är det så?

OWS: Det är en del av transformationen eller övergången som sker här. En kosmisk överföring, så att säga, som påverkar de på planeten också. Allt detta har en mening. Det är en del av den större planen.

Gäst: Ja, jag såg gnistor (jag vet inte hur jag ska förklara det) komma ner från solen när jag var på väg i en bil, och jag såg en landa ovanpå bilen framför. Det var en vit strimma.

OWS: Ja.

Gäst: Personen jag var med såg det också. Hon är inte vaken. Men hon undrade vad som hände.

OWS: Ja.

Gäst: Jag sa till henne att jag trodde att det förmodligen var en del av det stora ljuset som kommer. Sedan förklarade jag för henne om det, eftersom hon frågade mig.

OWS: Rätt. De ger dig ett verktyg som kan hjälpa dig. Genom att använda dessa 5D-glasögon som vi har uppmuntrat dig att göra. När du tittar på solen tidigt på morgonen, sätt på dig 5D-glasögonen. Ta av dem, sätt på dem, ta av dem, sätt på dem, och se, eller snarare känn, inte så mycket se, utan känn skillnaden. Och rapportera sedan tillbaka till oss nästa söndag om du vill. Vi vill gärna höra om du fått någon speciell upplevelse av det. Okej? Shoshanna, har du något att tillägga här?

Shoshanna: Vi vill lägga till. Får vi det, Kära Syster?

Gäst: Varsågod.

Shoshanna: Till alla som tänker på detta, tänk så här: Jorden kan inte existera utan solen, förstår du.

Gäst: Precis.

Shoshanna: Tänk på det. Solen är den Store Skaparen av Jorden. Namaste.

OWS: Ja. Mycket bra.

Gäst: Tack så mycket båda två, tack.

OWS: Det fanns en annan fråga här?

Gäst: Ja, jag har en fråga. Wow, ett riktigt bra samtal idag måste jag säga.

Det är en ganska snabb fråga, tycker jag. Det finns en kvinna, Romana Didulo i Kanada, som har hävdat att hon fick en befattning som drottning av Alliansen, eller Hennes Majestät Drottningen av Kungariket Kanada, och jag vill veta om ni har någon information om det. Jag känner att vi sakta reser oss, eftersom hon har fått möjligheten att stifta lagar och bli av med mandaten, och allt det där, och hon säger att mandaten är borta, ni är fria, bla, bla. Men de flesta människor vet det inte, förstår ni? Jag vill veta vad ni kan säga om det.

OWS: Den du pratar om har ett stort uppdrag, som hon just nu börjar komma in i, just nu börjar forma. Och det är i början. Det har hittills bara varit för de som var redo att höra detta, som var öppna för detta som ett nytt ljus, så att säga, som kommer in till planeten. Först här i det här området av Kanada, men det kommer att spridas därifrån också. Inte att detta spred sig så mycket, utan ljuset hon för in. Precis så som, Trump, också för in ljuset. Och det kommer att spridas i många olika riktningar ifrån detta. Så den du talar om, återigen, är i början av det, men det kommer att expandera kraftigt när fler och fler blir medvetna om henne och de uppdrag hon bringar fram. Okej?

Gäst: Bra. Ja. Grymt bra.

OWS: Shoshanna, har ni något att tillägga?

Shoshanna: Det har vi inte.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Kan jag ställa en snabb fråga?

OWS: Ja.

Gäst: Eftersom ni precis pratade om Romana, så kanske ni prata om General Michael Flynn? Många Ljusarbetare och kyrkliga säger att han arbetar för Alliansen, och några säger att han har blivit tillfångatagen. Kan ni förklara lite om General Michael Flynn?

OWS: Vi kan berätta att han, liksom många andra, är i en position där de ibland måste spela på båda sidor. De måste påverka ena sidan, och sedan den andra också. Och det är svårt att se om man tittar på själva illusionen. Men om du ser bortom den är det inte så svårt att förstå vad hans, eller andras, uppdrag är, och hur de spelar i hela planen. Titta på den större bilden, kommer vi att säga. Okej? Shoshanna, har ni något att tillägga?

Shoshanna: Vi vill dela.

OWS: Ja?

Shoshanna: Vi vill dela, Kära Syster. Får vi det?

Gäst: Ja, varsågod.

Shoshanna: Kära Syster, när en människa intar en position av transformation för alla som vill följa efter, då vill egot avbryta transformationen eller försöka avbryta den. Vi upptäcker att den du talar om nu, arbetar på att övervinna det ego han har. Och han kommer att klara det och kunna fortsätta sitt Ljusuppdrag. Men först måste han övervinna några av de mänskliga egenskaperna som utmanar honom vid denna tidpunkt i hans uppdrag. Det är allt vi kan säga om detta. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra. Vi tar en fråga till om det finns någon, och sedan måste vi släppa kanalen.

Gäst: Ja, jag har en fråga. Jag skulle vilja veta mer om själen. Det här är en typ av tvådelad fråga. Vi börjar med del 1.

Det verkar som om själen måste ha många aspekter, för hur skulle den annars kunna lära sig. Så jag undrar på vilken nivå själen kommer till? Är det på monadnivå? Är det på en aspektnivå? Kan det vara det ena eller det andra? Med andra ord, för att göra det mer konkret, har monaden en själ, och har då alla aspekter samma själ? Eller har till exempel Sananda en själ och kan då hans aspekt ha samma? Hur fungerar det?

OWS: Vi kommer att svara på den här delen med Sananda och Yeshua, eftersom de är samma själ, har samma resa, har samma protokoll, men de har splittrats, i viss mening i separata, vi kommer att säga separata medvetanden här. Men de är också en och samma. Det är ett mycket svårt koncept att förstå på den tredimensionella nivån, men de av er som ställer den här typen av frågor kommer närmare och närmare att kunna förstå dessa mer esoteriska aspekter av saker, och hur de fungerar.

Så det är inte så viktigt att förstå vad själen är, annat än att den är. Återigen så är det ett protokoll. Den är neutral. Den känner inte någonting. Det är bara en del av själva varelsen, men protokollet av den varelsen. Okej?

Shoshanna: Vi kan inte tillägga något. Men vi är nyfikna, Kära Syster. Får vi ställa en fråga till dig?

Gäst: Ja, varsågod.

Shoshanna: Kära Syster, hur hjälper denna information dig i ditt uppdrag?

Gäst: Okej, så jag försöker också få fram när tvillingsjälen, min tvilling, kommer till, eftersom jag har upplevelser av min tvilling som olika aspekter. Men på samtalet sa ni en gång att det bara finns en tvilling. Så jag försöker förstå hur jag ska tolka detta, eftersom jag upplever att min tvilling har ett annat medvetande, så att säga. Och det verkar som om det är min tvilling. Så jag blir alltid ”frågande” när jag försöker validera mina upplevelser.

Shoshanna: Och hur hjälper detta dig? När du får det här svaret, hur tar detta ditt medvetande framåt till ditt eget uppdrag?

Gäst: Jag gillar inte att ifrågasätta om det jag förstår är korrekt eller inte. Jag vill veta att jag förstår. Jag antar att det är en del av mina 3D-upplevelser av livet: det fanns alltid ett frågetecken, och min verklighet var inte nödvändigtvis validerad. Så jag antar att det finns ett behov, en önskan, en önskan om denna förståelse, att min förståelse ska valideras så att jag kan lita på den. Så att jag kan lita på vad jag får och kan förstå att det är giltigt och sant.

Shoshanna: Kära Syster, vi kommer att lägga till detta, om vi får. Får vi det?

Gäst: Ja, varsågod.

Shoshanna: Sanning är en både en komplex och enkel fråga, förstår du. Sanningen finns i ögonblicket, och sedan existerar den i nästa ögonblick och nästa ögonblick. Och när varelsen växer i medvetenhet och förståelse, visar sig sanningen vara annorlunda. Allt är nivåer. Allt är förståelse för vad sanningen är för den varelsen, för den människan, förstår du. Så vi kan inte säga vad som är sant för dig.

Du själv kan bara veta vad som är sant för dig, och du kan bara validera dig själv. Det finns ingen annan som kan validera dig, för det är en falsk validering. Om någon säger, ”Åh, vi validerar dig,” då är det deras ego som validerar dig, förstår du. Det är en illusion.

Du är validerad från det ögonblick du föddes! Du är validerad i det ögonblick din själ formas. Du är giltig! Alla är giltiga. Sanningens perspektiv är att alla perspektiv är giltiga, alla sanningar är giltiga. Och det är upp till varje varelse att hitta den sanning som är sann för dem. Jag vet att detta är ett svårt ämne, men det är svaret vi kan ge. Namaste.

Gäst: Tack.

OWS: Mycket bra.

Gäst: Får jag ställa en fråga?

OWS: Vi tar en fråga till, och sedan behöver vi verkligen släppa kanalen.

Gäst: Tack. Jag skulle vilja komma tillbaka till ämnet solen. För det är verkligen väldigt ”validerande” att några av oss, eller många av oss, alla vi hoppas jag, blir mer och mer medvetna om de stora förändringarna av energin som kommer från solen. Inte bara att himlen är annorlunda, utan den effekt som solen har på min mänskliga kropp, och jag ska prata om mitt eget perspektiv.

Jag har uppfattningen att solintaget har haft en mycket viktig uppgift som jag måste känna varje dag. I början trodde jag att det hade att göra med att klimatet var så kallt. Men det är mycket mer än så. För jag har en känsla av att varje gång jag går i solen och kollar solens energi, så ackumulerar mitt chakrasystem mer och mer och mer energi, så till den grad att jag just nu känner att jag verkligen behöver sola mitt övre chakra. Och jag har också märkt att jag har ätit mindre och mindre när jag praktiserat detta. Jag har alltid varit en storätare. Men vissa dagar, mer och mer, äter jag mindre och mindre. Stämmer det förhållandet? Och kan ni snälla förklara lite mer? Tack.

OWS: Så din fråga är, när du använder upplevelsen av solskådande, så förändras dina chakracentra och dina matvanor, är detta frågan?

Gäst: Det är något jag skulle vilja veta. Är det bara en uppfattning, eller är det mycket mer än så?

OWS: Allt är en del av uppstigningsprocessen, Kära Syster. Det är en del av det ni alla arbetar för att göra här. Du upplever solens energi, och du gör det, oavsett om du är medveten om det eller inte. Men om du är medveten om det och känner energin, och det är det viktigaste, känslan av energin, så förändrar det verkligen din molekylära struktur. Den arbetar, eller arbetar på din cellulära struktur, och ändrar den.

Du har hört talas om förändringen från den kolbaserade till den kristallina? Detta är vad som händer här. Ljus kommer in. Ljus från solen. Ljus från bortom solen, från den Galaktiska Centralsolen, och till och med från den Universella Solen, eftersom dessa energivågor har kommit in och förändrat själva ljusstrukturen, ljusuppsättningen som kommer från solsystemets sol. Så ja, allt har en fantastisk effekt.

Återigen, om du är medveten om det, så har det ännu mer effekt. Det är därför vi säger nu att börja använda denna praxis att titta i solen närhelst du har möjlighet. Inte till den grad att stirra på den, eftersom det kan vara skadligt för dina fysiska ögon. Men lite i taget, arbeta upp till längre tidsperioder där du kan uppleva detta, för det har verkligen, och kommer att ha, en effekt på dig. Okej? Shoshanna?

Shoshanna: Vi vill lägga till något här. Får vi lägga till vår syn, Kära Syster?

Gäst: Ja, tack. Tack.

Shoshanna: Kära Syster, du upplever en transformationsprocess som En Som Tjänar har sagt. Och herregud, solen är fantastisk! Varje gång någon vill absorbera solens energi, så ges den fritt till dig.

Och det finns varelser på denna planet som inte konsumerar mat. De använder energin runt dem för att leva. Nu kommer vi att säga att det inte finns någon i det här samtalet som vi känner till som har åstadkommit det. Det är dock möjligt. Det är möjligt att följa livets väg genom att bara leva på solens energi.

Vi kommer att säga, lita på dina upplevelser, Kära Syster. Dina upplevelser är unika för utvecklingen av dig, så hedra dessa upplevelser.

Och när det gäller dessa upplevelser som valideras, så validerar inte vi de upplevelserna, det gör du, förstår du. Tro på dig själv och de upplevelser som ges till dig, för processen i din egen uppstigning. Namaste.

OWS: Och vi tillägger här, vi vill att ni alla ska tänka på närhelst ni har mått dåligt, varit lite sjuka och har gått ut i solen och känt solens strålar på er, kände ni er inte direkt lite bättre?

Gäster: Jo.

OWS: Tänk nu på det. Det är vad den gör. Föreställ er vad den gör när ni mår helt bra. Och igen, när ni är medvetet medvetna om energistrålarna som kommer in i er, och känner dem röra sig genom er kropp, genom den eteriska, den astrala, den fysiska kroppen, när ni känner att den badar era chakracentran.

Gäst: M-hmm.

OWS: Mycket kan hända som ett resultat av detta. Vi är klara för denna gång. Vi måste släppa kanalen. Shoshanna, har ni något avskedsmeddelande?

Shoshanna: Det har vi inte just nu.

OWS: Mycket bra. Sedan säger vi att ni ska ta på allvar denna idé om transformationen som sker, både individuellt inom er, såväl som den Stora Transformationen som håller på att ske över hela planeten nu.

Shanti. Frid vare med er. Var den enda.

 

Kanaliserad av James McConnell

 

www.meetup.com/ancient-awakenings

www.ancientawakenings.org

Article may be reproduced in its entirety if authorship and author’s website is clearly stated.

If you would like to join Ancient Awakenings and participate in our Sunday calls, please go to our Meetup website (www.meetup.com/ancient-awakenings) and join there

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...