Den Galaktiska Ljusfederationen via Krista, 28 januari 2022

 

Den Galaktiska Ljusfederationen via Krista,
28 januari 2022

 

Titta upp mot himlen, det är vi. Vi kommer till er uppifrån och önskar er lycka till. Vi är den Galaktiska Ljusfederationen. Vi kommer till er med Dagens budskap i största ärlighet. Vi berättar att många saker som ni har trott skulle hända, inte kommer att göra det. Ni kommer inte att få den stora förödelse som ni trott skulle komma. Ni kommer inte få zombies efter er. För idag är det en ny dag, och för varje ny dag kommer ni att upptäcka att världen blir bättre och bättre. En vändpunkt har nåtts, där profetior kommer att spelas ut, och ni kommer att finna att era dagar blir bättre och bättre. Det som kommer att hända är att vi kommer för att hjälpa er, och vi råder er att söka efter oss. Vi hjälper er med utvecklingen på er planet. Vi berättar nu att bättre dagar väntar, så att ni inte lever i rädsla. För när ni lever i rädsla så får dessa känslor det bästa av er. Ni fungerar då inte optimalt. Ni bryts ner och hamnar i en hjälplöshet som vi inte vibrerar med. Men, om ni reser er och säger, idag är det en bättre dag, och sedan blir morgondagen ännu bättre; vad får ni då? Bättre dagar! Sluta, sluta, sluta ropa att världen kommer att gå under. För detta skapar jämmer och elände. Att alltid tänka så gör att ni får mer av samma sak. Så vårt budskap idag är att om ni alltid ser framåt på ett positivt sätt, så kommer resultatet att bli positivt.

Stressen ni lägger på er är ohälsosam. Vi ber er höja era tankar till positiva, och när ni får en negativ tanke så ändrar ni den snabbt. Det finns en Universell Lag som säger att en tanke som hålls kvar i 17 sekunder, skapar en ny verklighet. Vår högsta önskan är att nå alla amerikaner och europeer som har det svårt och kämpar. Vi vill nå varje civilisation och sprida nyheten, att positivt tänkande måste vara det enda sättet. Låt er aldrig dras ner i ett mörkt hål. Håll huvudet högt. Fortsätt tänka att en underbar värld väntar oss. Ära vare Gud, en underbar värld ligger framför oss. Dina tankar är kollektivets. Ta kollektivet ut ur förtvivlan och in i lycka. Om alla gör detta så kommer det att ändra utfallet. Dagens budskap är det viktigaste budskapet. Varje person måste kontrollera sina tankar, då sammansmälter alla till en. Om vi ​​kunde få alla på samma sida så skulle vi ändra utfallet. När ni tittar på nyheterna, vad pratar de om? Stäng av, det tjänar er inte. De klagar, det är hörsägen.

Vi bönfaller er att ta kontakt med er själva. Vilka är era glädjeämnen, leta upp dem. Bli en lyckligare människa. Det finns alltid ett sätt att hitta något som kommer att lyfta er. Är det en bra bok? Är det ett varmt bad? Börja spendera tid med positiva människor, det kommer att lyfta er. Detta meddelande har gått ut många gånger. Vår förhoppning är att om vi fortsätter upprepa det, så tränger det in. Välj glädje på alla områden i ert liv och vänd er bort från skvaller, förtal och kaos. Det bästa sättet att föra planeten framåt, är om varje människa resonerar till en högre nivå. Gör er del för att höja er frekvens. Vi kommer till er när ni är på högre nivåer av medvetande. När ni höjt er, kommer vi att besöka er.

Vårt jobb är att se planeten och mänskligheten utvecklas. Ni är alla underbara för att ni denna fina dag tar del av denna kanalisering. Mycket upplysning kommer till er när ni fortsätter att lyssna till dessa ord. Höj era tankar, höj ert sinne, sök upplysning och se planeten utvecklas. Det kommer en dag då ni kommer att se tillbaka och undra hur det kommer sig att ni inte kunde ta er dit tidigare. Varför behövde det ta så lång tid? Det tar tid att ändra uppfattning hos många. Vi har många människor att beröra. Vänligen var vägvisaren för era vänner och er familj. Er positiva attityd kommer att lyfta de runt omkring er. Låt dem ställa fler frågor till er, så att de också kan ansluta sig till de upplysta.

Vi kommer nu att avsluta med en sista tanke. Vad gör ni idag för att höja er vibration? Skriv ner fem saker till er själva. Ska ni gå ut i naturen? Släpper ni sådant ni ogillar? Skaffar ni er någon ny hobby? Skriv ner fem saker som ni gör för att förbättra er själva. Gör sedan samma sak imorgon. Förbättra er dagligen för att nå högre vibrationer. Kan ni börja lyssna på ny musik som fyller er själ? Kan ni göra er av med gamla tillhörigheter som tynger er? Det behöver inte vara stora andliga saker. Allt i ert liv som förbättrar; en förbättrad tanke, en ömmare beröring, vad som helst. Arbeta mot ett nytt ni, ett som är ljusare och hjärtcentrerat. Titta inte bakåt. Oroa er inte för nuet. Planera inte långt framåt. Var här och nu, njut av det nuvarande ögonblicket. Ta det nuvarande ögonblicket och gör allt av det, och sedan varje ögonblick efter det. Snart kommer ni att ha många stunder av lycka. Lägg ihop lyckliga stunder efter lyckliga stunder. Och när livet ger er citroner, gör då lemonad. Det är tufft, vi säger inte att det är lätt, men värt ett försök.

Vad gör ni just nu? Stanna upp och tänk efter. Får ni saker gjorda, ja, ni berikar er hjärna? Glöm inte att studera och att lära sig, är lika viktigt som fysiska uppgifter. Och jämför er inte med andra. Gör i er egen takt det ni kan göra för att förbättra er själva. Bekymra er inte för andra. Alla måste ta hand om sig själva. Hjälp till där det behövs, men planera inte deras liv. Låt dem hitta egna sätt att bli upplysta. Deras områden för förbättring, kommer att vara annorlunda än era.

Vi önskar er välgång under 2022. Vi återkommer flera gånger för ytterligare meddelanden. Vårt mål är att hjälpa er att nå nya nivåer av utveckling. Börja med er själva och det ni kan göra idag. Vi kommer tillbaka, Namaste.

 

Översättning: Maggan

 

(Kanaliserat meddelande 28 januari 2022)

Du gillar kanske också...