Eldsalamandrar via Galaxygirl | 30 januari 2022

 

Eldsalamandrar via Galaxygirl | 30 januari 2022

 

Eldsalamandrar 30.1.2022

Hetta. Eld. Ljus. Värme. Vi är den inre Jordens Eldsalamandrar, från de dolda platserna inom Modern. Vi väntar. Vi sitter. Vi assimilerar. Vi känner det energetiska förändras djupt inom Modern, inom mörkrets och tankens dolda platser. Ljuset penetrerar våra varelser fullt ut nu. Vi lyser. Vi förvandlar, precis som ni förvandlar. Ni lyser. Vi ser er. Vi känner energin från solen och från Ljusarbetarna som reflekterar och absorberar. Ljuset kommer till de gömda platserna nu. Vi ser detta. Vi känner förändringens hetta. Kallt vatten kommer och släcker elden på ytan. Kylning av känslornas hetta behövs. Den stora modern har inte varit i balans. Många riken har uppstått och fallit sedan det stora fallet. Vår sort har balanserat och finslipat på de hemliga platserna. Vi är små men vi är mäktiga. Vi är många djupt inne i grottorna och sprickorna och ändå absorberar vi ljuset som skickas djupt in i våra små kroppar. Våra hjärtan slår snabbt av spänning inför den stora förändringen, den stora vågen är äntligen här. Många har profeterat. Många har kommit för att berätta sagorna. Många har visat med exempel och blivit dödade för det. Men ljuset tränger alltid igenom mörkret tills det bara finns ljus.

Vi är Eldsalamandrarna av ljus, förändring, förvandling. Våra kroppar lyser. Vi ser era former glöda av spänning när ni är i linje med er högsta sanning. Ni har alla skickats hit för att göra det vi gör. Att glöda och absorbera ljuset så att ni kan dela det på ytan med de andra som snubblar runt i mörka rum. Våra rum är mörka men vi lyser upp dem! Ni gör samma sak på den oroliga ytan. Vi säger igen, kallt vatten kommer för att släcka bränderna. Det gudomliga feminina reser sig och det gudomliga maskulina är helande. (Jag ser hur landmassan av Mu stiger i Stilla havet. Jag ser jordens förändringar. Jag ser och känner energin från nedkylning av upphettade känslor på stridsfronter så att ingen kommer ihåg varför de slogs. Jag känner frid. Jag befinner mig i en djup mörk grotta med höga väggar och dessa små varelser är ljusa neonglödande runt omkring mig, staplade högt längs väggarna på små steniga hällar. Det är svalt och fuktigt. Det droppar kallt vatten från grottans tak och när vattnet nuddar deras hud fräser det. De brinner av värme och ljus.)

Mänskligheten, Gaianer återvända från förr, fruktar inte förändringarna. Ni kom hit för att hjälpa till med förändring. Ni är förändringen. Ni är en del av denna stora våg av förändring. De mörka…. Vi skickar dem detta ljus av förändring och vi tittar på hur de tas bort. Modern har beslutat. Fadern har orkestrerat. Gaia svarar. Gaia, tålmodig moder, väntar inte längre. De kosmiska inriktningarna är på plats. Ny Jord väntar. Bli inte avskräckta. Se fullt ut. Se klart. Se med ditt hjärta. Känn gemenskapen runt om. Absorbera ljuset och dela det med dem som inte har hittat det ännu.

Vi är Eldsalamandrarna. Frid, ni modiga återvända gamla.

 

 

~ galaxygirl

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...