Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 26 juni 2018

Den Galaktiska Ljusfederationen via Sheldan Nidle, 26 juni 2018

Per Staffan 26 juni 2018

Dratzo! Låt oss börja. Mycket förbereds för en betydelsefull kommande händelse. Detta ständigt föränderliga klot som vi ser på är en värld där mörkret fullföljer sina djävulska system med liten framgång. Vi kan inte tillräckligt betona att kabalens frånfälle är närmare än de flesta av er kanske tror. Den nyligen bildade Alliansen, i samarbete med våra jordallierade, är redo att sätta en noggrant gillrad fälla som leder till gripanden av några av kabalens högre nivåpersonal. Arresteringsplanen är utformad för att hålla allmänheten informerad som ett sätt att begränsa kaos. Som vi tidigare nämnde fungerar deras ”beprövade och sanna” sätt att hålla jordens medborgare i slaveri inte längre. Eftersom mörkret inte kan förändra sitt sätt att arbeta, fortsätter deras knep för att förhindra den gudomliga planen att avslöja dem som de skurkar de är. Under tiden vaknar massorna. Globalt börjar medborgarna stiga upp, kräva insyn och Sanning

För närvarande tvingas mörkret att ge upp stora summor av sin jordiska rikedom. Följaktligen är alla större regeringar i er värld antingen i konkurs eller nästan konkurs. Detta faktum är dolt för att upprätthålla den nuvarande listen och undvika att väcka panik och upprördhet som skulle uppstå om detta faktum publicerades. Den verkliga förmögenheten i era globala samhällen kommer bara att visa sig när en global återställning manifesteras, grundad på guldbackade valutor. Denna verklighet närmar sig en punkt där den ska avslöjas för allmänheten. När dessa meddelanden har gjorts kommer de också att avslöja en ny serie interimsregeringar. Just nu avslutas känsliga förhandlingar för att alla händelser ska kunna ske. Alliansen befinner sig nu i maktposition och gör allt som krävs för att göra denna svåra övergångsperiod så smidig som möjligt. Det epokgörande ögonblicket kommer snart att komma till oss alla för att skänkas till denna planet och dess ytbefolkning, en verkligt mirakulös gåva.

När vi väntar på det här magiska ögonblicket, genomför vår flottas personal de närmaste stegen i vårt avslöjandescenario, varav ett handlar om våra första avslöjandeutsändningar. Vårt kommunikationsteam repeterar vad vi tänker förmedla till er. Det är viktigt att era kusiner, Agartherna, introduceras korrekt för er. De föreslår att ni lär er om ert sanna ursprung och er sanna historia. Denna kunskap är väldigt annorlunda än vad ni har lärt er. Vi har också för avsikt att visa de olika teknologier som vi vill dela med er. Denna agenda är bara den första delen av vår första interaktion med er.

Ni solar er i energierna från det senaste kraftfulla sommarsolståndet, som rymmer många nycklar till vad som ska utvecklas. Bokstavligen är galaxens ögon riktade mot er! Himlen försäkrar oss att otaliga nödvändiga förändringar är beredda att manifesteras, för att låta Ljuset framstå som Segrande! Detta kommer att utgöra den öppnande salvan som är i rörelse för att skapa de nya energierna som ska driva dig till den fulla medvetenheten. Många väsen av hög andlig natur har gått ihop i er värld för att skapa förutsättningar för den första kontakten och allt som ska följa. Vi använder vår tekniska fördel för att påskynda planen och se till att denna väsentliga öppningsrörelse lyckas i enlighet med Himmelens önskemål.

Namaste! Vi är era uppstigna mästare. Förra veckan välkomnade vi de nya frekvenserna från den Stora Centrala Solen som planerats till sommarsolståndet på norra halvklotet och vintersolståndet på planetens sydliga halvklot. Energierna som följer med Junisolståndet ger en uppgradering till era mänskliga system och era Ljussystem. De frön som planterats vid vårens solstånd kommer nu att blomstra. Dessa nya frekvenser är en potent katalysator för förändring. Ge tacksamhet när du bevittnar förändringar i dig själv, och människorna runt dig, i regeringen och finansindustrin, och i planeten själv.

Energierna som omsluter Gaia omfattar också hela vår Vintergatas Galax. Venus atmosfär kyls ned. Mars atmosfär upplever också klimatförändringarna och Mars börjar terraformas: små vattendammar bildas på dess yta. Den röda fläcken för vilken Jupiter är känd har försvunnit. Saturnus ringar visar sig vara en mer noggrant sammanvävd väv av medvetande. Förändringar i vår galax som dessa orsakas av ökad medvetenhet. Kollektivt ökar vi frekvensspiralen till 5: e dimensionen.

Det är uppenbart att mycket utvecklas till att föda en helt ny värld för er. Vi uppmuntrar er, kära ni, att delta i denna process. De senaste stegen mot transformation har nått den punkt där ni är skyldiga att komma tillsammans för att hjälpa varandra. Var och en av er har kunskap om hur ni ska förvandlas till galaktiska människor. Dela det här med varandra. Skapa en säker miljö där ni kan diskutera dessa ämnen fritt och öppet. Det är en sak att höra den här informationen från en tv-apparat, men en helt annan att höra det med Kärlek och omtanke som härrör från någon du känner. Det finns ingen ersättning för personlig touch. Det är vår avsikt att denna välsignade övergång till full medvetenhet fylls med den gudomliga magiken! Detta är en helig uppgift som började för nästan 13 år sedan. Nu gör vi vad som krävs för att ge Himlen tillbaka till var och en av er.

Idag fortsatte vi att informera er om vad som manifesterar sig runt ert jordklot. En ålder av välstånd och harmoni skapas. Detta är följaktligen en övergångstid. Var tålmodig och alltid redo att arbeta för triumfen av denna nya serie av verkligheter och att förbereda er för en ny andlig tidsålder. Vet, kära Ni, att Himmelens oändliga Utbud och Välstånd verkligen är ert! Så är det! Selamat Gajun! Selamat Ja! (Siriska för Var Ett! Och Var i Glädje!)

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...