Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 juni, 2018

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.
Vi bestämmer oss för det bästa sättet, i det här ögonblicket, att leverera det här budskapet. Vi vet att det är så många av er som tar emot dessa budskap, men som också kämpar i era dagliga liv. Vi skulle vilja mildra intensiteten i det som ni går igenom just nu, genom att ge er lite goda nyheter.
Ni har uppnått en medvetenhetsnivå på planeten Jorden, som aldrig varit riktigt så här hög förut. Visst det har funnits vissa små områden, ni har haft civilisationer, ni har haft hela kontinenter, som i fallet Atlantis, där medvetandet nådde en väldigt hög nivå. Men, vad gäller hela Jorden, så har det aldrig varit så mycket kärlek och medkänsla hos mänskligheten som det är just nu.

Ni kan peka på de områden där mänskligheten behöver göra en hel del av utveckling och undrar vad vi pratar om, men det vi pratar om är det faktum att när ni har orättvisor, krig, masskjutningar, när det går ut vilken sorts rapport som helst i alla era former av media, så kommer mer kärlek och medkänsla tillbaka från kollektivet än det någonsin har gjort.

Tragedierna som ni upplever i era personliga liv och på det globala planet, väcker upp kärlek och medkänsla i hjärtana på era medmänniskor. Så, det spelar ingen roll vad ni upplever personligen just nu; göm inte er smärta för någon. Ge era medmänniskor möjligheten att visa hur mycket medkänsla och ovillkorlig kärlek de kan erbjuda och förstås, har ni alla också möjligheten att erbjuda kärlek och medkänsla till er själva.

Ni kommer samman som ett kollektiv på grund av er villighet att känna. Kärlek kommer att ena hela mänskligheten och de av er som har gjort den största delen av ”det tunga upplyftandet” för mänskligheten, kommer inte bara att vara där i den stunden när ni kan känna att kollektivet kommer samman; ni kommer också att vara ledarna – ledarna som för mänskligheten in i den femte dimensionens frekvensomfång.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...