Den Gudomliga Modern via Susan Sammarco, 22:e januari, 2017

Den Gudomliga Modern via Susan Sammarco, 22:e januari, 2017

“Den Gudomliga Modern”

 

Jag är “Den Gudomliga Modern”. Jag fyller detta rum med min vackra klarblå energi. Och fyller det också med min doft av rosor. De som kan se, höra och känna lukt, märker det.

Det är ett nöje att vara med er i dag. Jag älskar er alla så mycket. De som har talat med er i dag, har gett er de meddelanden som är nödvändiga för denna tid. Jag ger er min kärlek.

Många av er sitter på era stolar, och många talar i telefon och undrar vad det är ni åtagit er. Det är så mycket ni åtagit er, när ni sitter där i all er glans. Jag vill försäkra er om, att ni som individer är mycket viktiga delar av detta pussel. Ert ljus och era frekvenser lyser på ett speciellt sätt, så förstå att ni behövs nu.

“Mikaels” tankar är krig och strider. Det är hans styrka. Ni kanske undrar vad ni ska göra med det, men när ni kommer till uppvaknandet, kommer ni också att förstå att ni, inte bara i det här livet, utan i multidimensionella, tidigare liv, också har varit en del av dessa slag. Detta är därför ni fått kallelsen nu.

Och er förmåga att ta er genom olika omständigheter, och föreställa er själva att ni sprider kärlek på hela den här planeten. Det är en helt en annan yrkesgrupp ni har utvecklat, och utvecklar.

Det här är er tid. De andra två har talat om er, att när ni kommit till slutet av detta race, kan ni även finna er själva bli burna över mållinjen, stärkas igen och ta er tillbaka, för att dra andra framåt.

Det är viktiga tider för alla. Jag vill försäkra er om att ni är älskade. Ni hålls och är älskade under varje steg av vägen. Vi är glada att finnas där för er. Tänk inte på oss som gudar på ett berg, som bevakar er när ni utför era ärenden. Det är en tanke från det gamla paradigmet.

Vi finns bredvid er. Vi vandrar med er. Arbetar med er. Vi är på ena sidan av slöjan. Ni är på den andra sidan, men den tunnas snabbt ut. Ni kommer att förstå, att ni är stora delar av allt vi gör.

Detta är tiden, mina vänner, av att öppna upp till vilka ni är, vad ni är och ni kommer att kunna ta del av det, under de kommande veckorna.

Vi ger er våra välsignelser och vår kärlek. Tack.

 

Översättning: Margareta Jonåker – www.st-germain.se

You may also like...