Moder Maria via Ann Dahlberg, 11 april 2020

Moder Maria via Ann Dahlberg, 11 april 2020

Jag är Moder Maria och jag gläds med Jordens barn idag. De föds in i en värld som är väldigt föränderlig men där ljuset nu lyser med en konstant låga. Ljusets flämtande låga har upphört, det är många som har bidragit till att lågan nu är klar och brinnande. Stora saker kan nu ske i er värld. Lågan är stabil men behöver vidga sig, så att den når alla människor på er Jord. Ni som har en klar brinnande låga inom er behöver vara i den, så att människor kan uppfatta den och se att det finns en annan väg att gå än den de har gått förut. Stå fast vid era inre beslut och låt er låga visa vägen, det är det klokaste och visaste som ni kan göra just nu, kära barn på Jorden.

Känn hur ni flyter samman med allt som är.

Känn att ni är en del av allt.

Känn kärleken och glädjen som gror i er.

Hör och se fåglarna som vittnar om att en ny dag har stigit upp vid horisonten. En ny dag med ett nytt spännande möte med dig själv och allt som äger rum i ditt liv just nu.

Känn hur det spritter inom dig, hur stark din energi är, och hur du bara vill dansa, sjunga eller skapa något vackert för dig själv, för andra, och för din jord.

Din tid är nu, kära barn, din tid är nu, ta vara på den och låt stjärnan inom dig visa vägen. Vägen som öppnar upp för ett annat rike, ett högre rike av kärlek och ljus. Glorian runt er stärks av detta rikes gyllene strålar, och era olika färger framträder i en kaskad av ljus. Det är så vackert att se, jag blir tårögd när jag betraktar er vackra resa. En resa som endast kan skänka er ljus och glädje.

Gå in i ljuset och in i er inre frid så ofta som möjligt nu, kära barn, det är dags att vara i er själva och finna ert sanna jag, ert sanna varande av frid och kärlek. I detta tillstånd kan endast frukter av kärlek uppstå och det ni rör vid förvandlas till kärlek och välsignelse för många här på er Jord. Ni sprider den frid som är universums grundton, den finns inom allt levande och den söker och känner igen sig själv. Alla som står vid tröskeln kommer genast att uppfatta den och tar då ett kliv i dess riktning. Det kan bli många stapplande steg fram och tillbaka, men de som känt dess frid kommer genast att söka efter den igen. Friden inom dig själv blir efterhand längre och stabilare, och det påverkar i sin tur det mänskliga kollektivets ljuslåga som då också lyser klarare med en större styrka. Det var det du ville uppnå när du steg ner på Jorden i den här tiden av både kaos och kärlek. Se kaoset för vad det är, något utom dig själv, som har mindre betydelse än det ljus som finns inom dig. Det är i din inre medvetenhet som du förvandlar din yttre medvetenhet. Allt hör samman och växer inifrån och ut.

Kära vänner, jag önskar er nu en skön och vilsam stund med er själva. En stund i kärlek och frid. Låt den stärka er varje dag så att en stor låga kan slå upp, så att alla era tvivel skingras och all er rädsla brinner upp. Det är i kärlek som ni ska ta ert nästa steg på Jorden. Det är kärlek som ska vara er vägvisare nu.

Jag finns här och omger er alla med min kärlek. Ni vilar alla i min kärleks famn. Och så är det.

Moder Maria

Du gillar kanske också...