Moder Maria via Ann Dahlberg, 22 februari, 2018

Moder Maria

Torsdag 22 februari 2018

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Maria och jag vill bara lyckönska Er barn på Jorden för det enorma arbete som ni nu har utfört på både ett inre och ett yttre plan. Det är mycket arbete på det inre planet nu kära barn på Jorden. Det är mycket som ska rensas ut för att ni ska känna er lätta och fria. Det är frihetens vindar som blåser på Jorden men som alltid har friheten ett pris. Du måste ge acceptans och förlåtelse till dig själv och andra och det här kan kräva mod. Det är modigt att ta fram gamla minnen och beskåda dem i ljuset. Förstå och acceptera sitt eget tillkortakommande, samtidigt som man välkomnar sin nyfunna medvetenhet. Medvetenheten strålar av ljus medan omedveten höljs i mörker. Saker som man gör i sin omedvetenhet får man bara acceptera och förlåta. I stället får man glädjas över sin medvetenhet och förmåga att nu göra rätt. Vi kan bara förändra i det nu som vi lever i. Gårdagen har redan gått, morgondagen känner du inte. I ditt nu har du ditt liv. Det liv som du vill leva nu.

Varje tanke och handling är viktig nu så fokusera på det bästa för dig själv. Varje positiv tanke och handling du gör kommer tillbaka till dig själv, så det är viktigt vad ni fokuserar på nu kära barn. Fokusera på allt det goda du har i livet och detta kommer att förstärkas. Universum skickar tillbaka till dig vad du skickar ut. Var tacksamma, var ödmjuka, var kärleksfulla och ni kommer att få uppleva tacksamhet, ödmjukhet och kärlek.

Vi är alla med Er kära barn på Jorden och hjälper er med att hitta svaren i era hjärtan. Det är er intuition som ska leda er nu. Det första som ni känner brukar oftast vara rätt, ert sinne har då ännu inte hunnit ta ställning till om det kan vara bra eller dåligt. Sinnet kan vara fruktansvärt överbeskyddande och se faror överallt trots att det inte finns några faror. Det är rädslan som styr sinnet och sinnet känner rädsla för allt som är okänt utan att egentligen veta något om det. Det kan då vara bra att stänga sinnet en stund och vila i hjärtat så att balansen återställs och du kan se klarare på situationen. Fråga dig då vad som är det värsta som kan hända? Vad är det bästa som kan hända? Vilket lutar det mest åt? Det som känns mest positivt är säkert den rätta vägen att gå. Ni har som vi sagt tidigare många vägar att välja på nu. Den väg som känns mest positiv och gör dig glad i hjärtat är nog den väg som du bör välja. Oroa er dock inte, tar ni fel väg så lär ni er något av det och nästa gång kan det bli rätt. Man kan välja lite upp och ner, fram och tillbaka men bit för bit så dras man mot sitt eget mål.

Ni har emellertid nu chansen att gå en snabbare väg mot målet eftersom ljuset lyser så starkt nu och för att medvetenheten hos människorna har ökat i betydlig grad. Kära barn ni har medvind på Jorden nu så lyssna, lyssna, lyssna för det viskas högljutt i era hjärtan. Tecken dyker upp lite överallt för att få er att ta den bästa och rakaste vägen. Ta hand om Er kära barn, var rädda om er och ge er själva tid och kärlek. Ni befinner er nu i en sådan stark utvecklingsprocess så ni behöver ge er själva all omsorg som ni kan. All omsorg som ni ger er själva har andra också glädje av eftersom ni blir ett föredöme för dem.

Jag skickar Er all min kärlek så att ni ska finna er egen kärlek för er själva och varandra.

Stor kärlek

Moder Maria

You may also like...