Den Gudomliga Skaparen via Krista, 17 september 2021

Den Gudomliga Skaparen, 17 september 2021
Det är bra för er att läsa det här. Webbplatser som den här förmedlar den riktiga sanningen. När ni letar upp information, kommer ni att finna en mängd sunt förnuft. Det finns så mycket nonsens som svävar runt. Varför tror ni på det om det inte känns bra? Det där meddelandet lät otrevligt, men ni tror på det. Leta efter sanningen! Känns det roligt, känner ni er elaka? Varför skulle ni vilja titta på något så vidrigt? Vad får ni ut av den upplevelsen? Ni tycker att ni är en äventyrare, men lyser det upp er själ? De där orden ni precis lyssnade på, hur fick de er att känna? Ni mår bäst av saker som ger er glädje. Om det känns skrämmande, stäng av det. Varför skulle ni göra det där …? Ni tror att ni är modiga.
Så mycket i vår historia förde oss till denna punkt. Det går årtionden tillbaka, det händer inte just nu. Varför berättar jag inte en historia för er. Min planet Jorden var en testplanet. Vad skulle hända om det fanns gott och ont där, skulle vi överleva? Skulle det goda eller det onda segra? Jag skapade en testplanet. Vad skulle hända om det goda överskuggade det onda? Det var min gudomliga skapelse. I slutändan kommer ljuset alltid att vinna, jag planerade det så. Testet måste avslutas. Alla år av tyranneri har blivit för mycket. Vi kommer att ha en revolution för att återinföra ljuset. På andra planeter har de också gått igenom det här. Vad kommer att hända på Jorden? Vårt experiment genomförs och ljuset kommer att återinföras. Ni tycker att det är en grym sak att göra, skapa mörker utan anledning. Men inlärningsgrunden är så viktig. Det lärande som sker är det som gör det nödvändigt. Vi kan bygga framtidens generationer genom våra tester. Vi kan bygga större galaxer genom att veta hur vi ska överleva.
I denna livstid kommer ni att få se slutet på det mörka. I tusentals år har det här fortgått. Vad ni kommer att bevittna är nedbrytningen av ondsinta, avskyvärda människor. De kommer inte längre att trivas; de hade sin chans men nu är det över. Dessa som valde den mörka rollen tackar jag. De utförde den roll som vi bad om. Vi lärde oss så mycket att vi har utvidgat vårt medvetande till nya nivåer. Tillsammans stiger vi upp allihop. Händelserna som har utspelats på Jorden är historiska i sin existens. Nya vägar skapades för galaktisk kommunikation, mänsklig interaktion och kärlek. Vi kommer tillbaka till ett bättre samhälle än tidigare. Vi har gjort vad vi bestämde oss för att göra – att lyfta Jorden och därmed utöka tidslinjerna och interdimensionerna för hela mänskligheten.
Er roll är att hålla er grundade, titta på vad som händer och veta att det vi gör är av det gudomliga. Vid varje milstolpe kommer vi längre fram i utvecklingen, så mycket att er själ belönas. Den kärlek som kommer att svepa över er varar för evigt. Känslan av fullkomlighet är evig. Det var så viktigt att göra det här, och att ni alla gick med på att vara en del av det. ”Ja, jag vill pröva det, jag vill pröva det,” sa ni gång på gång. Jag tackar er för det. Det har varit goda dagar och dåliga, men vi har övervunnit dem. Vi har vänt saker till de mest positiva upplevelser. När kärlek tar över planeten är det värt allt det. När kärleken övervinner allt kommer vi att jubla. Om ni känner ilska kommer det att försvinna och er själ kommer att få frid. Det är min största önskan att var och en av er förstår att detta är en större bild. Era vardagliga problem hjälper till att få en större bild. Var medvetna om att ni hjälper till att skapa den mest magnifika upplevelse jag hittills har tänkt ut. Jag håller på att skapa en upplevelse av 100 % kärlek. Det kommer att förvåna er, fylla er med hälsa, välstånd och frid. Era dagar kommer att förbli roliga och utan problem.
På er väg framåt måste ni vara uppmärksamma på hur ni känner. Välj alltid den kärleksfulla tanken. Välj kärlek i varje situation. Tacka varandra. Ha medkänsla och be. Vi kommer att höra era böner. De besvaras för allas bästa, vad som kommer att vara bäst för alla. Alla er böner om kärlek kommer att svepa över landet, det kommer att bli så. I skymningstimmen kommer min soluppgång att ta över era kroppar. Ni kommer att utstråla kärlek och Jorden kommer aldrig att vara densamma. Borta är den destruktiva Jorden och en ny Jord kommer att ligga där. Den här tiden kommer att komma under er livstid. Ni vill det. Ni kommer alla att vara tillsammans. Kärlek är svaret. Gör era dagar så lyckliga som möjligt. Var medvetna om att ni placerades på den här Jorden för att ni volonterade. Vi godkände er förfrågan och ni är redo. Ert hjärta vet det, det är dags.
Den Gudomlige Skaparen sänder er sin kärlek.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...