Babaji via Jahn J Kassl – Kampen är Över, 24 september, 2021

 

KAMPEN ÄR ÖVER – ARBETET BÖRJAR! – 22 september 2021

MEDDELANDE FRÅN BABAJI

 

Det som är viktigt nu är att samla all din energi och investera den i ljusprojekt som åstadkommer positiva förändringar i nuet och blir kvar i framtiden. Kampen mot det gamla är över – arbetet för det nya börjar.

 

Kanaliserad av Jahn J Kassl
English edition by crystalflow translations

 

KAMPEN ÄR ÖVER – ARBETET BÖRJAR!

MATRISENS FALL

 

Kärleken erövrar allt och alla, ljuset väcker allt och alla, sanningen gör allt och alla fria.

Den mänskliga vägen in i ljuset är förutbestämd. Allt mer ljus fortsätter att flöda till jorden och når allt fler mänskliga hjärtan. Sakta vaknar de som fortfarande har sovit och som inte förväntades göra det längre. Antalet väckta som krävs för att få ner denna matris kommer snart att nås.

Detta är en process som händer tyst och nästan omärkligt – men det händer. Det är en process som sker under sömn, meditation och bön.

Endast de som aldrig hittar stillhet, som aldrig tar tid för sig själva, riskerar nu att bli krossade.

Därför en vädjan till alla ljusvarelser och ljuskrigare som offrar sig själva i sitt arbete samtidigt som de förlorar sig själva i processen:

Stanna upp! Stå still – när du har bråttom tar du en omväg.

Det tjänar ingen om du bränner ut dig, om du slösar bort delar av din själ, eftersom du har valt en kamp mot väderkvarnar. Det hjälper ingen om du slösar bort din energi där den är uttömd på en bråkdel av en sekund, istället för att använda den för att konstruera varaktiga projekt för framtiden.

 

VARFÖR LEVER DU INTE?

Du kanske känner till dina uppdrag, men varför lever du inte konsekvent efter dem?

Snälla, älskade människa, låt inte matrisen styra dig eller slita ut dig! Säg hej då till jäktet i denna världen!

Precis som en skådespelare som inte längre tycker om att spela sin roll, ska du ifrågasätta vissa begrepp om livet. När du tror att du ska rädda den här världen eller vara där för andra, vad som än händer är detta budskap för dig.

Det som är viktigt nu är att samla all din energi och investera den i ljusprojekt som åstadkommer positiva förändringar i nuet och blir kvar i framtiden. Kampen mot det gamla är över – arbetet för det nya börjar.

Älska dig själv, älska ditt liv och lev dina uppdrag. Överlåt allt annat åt Gud. Älskar dig oändligt.

 

BABAJI

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...