Meddelande från Plejaderna via Krista, 17 april 2022

 

 

Meddelande från Plejaderna via Krista, 17 april 2022

 

Plejaderna – Steg 1 till 4

April 17, 2022

Vi är Plejaderna, hälsningar till er. Vi har många saker som händer i ert solsystem. Kosmiska strålar sänds ut mot er för att lysa upp himlen. Vår frekvens är stark, vi tar bort mörkret. Vi har en specifik uppgift; att hjälpa er på Jorden att fullborda världens uppväxt till en Ny Jord. Så vad vi gör är att komma till er och ge er ljuskoder som hjälper er att anpassa er till vibrationerna på en ny planet. Vår befälhavare talar om för oss när vi behöver stråla hårdare eller lättare. Vi ger dig ljuskoderna för vad din kropp behöver. Inuti var och en av er finns mottagare som kan acceptera den nya informationen. Internt bearbetar du ljuset som skickas till dig. Det är upp till var och en av er att inse att det nya ljuset ni får inte gör ont, inte förblindar, det tränger in i era celler. Ljuset i din kropp måste nå en nivå som önskas för den Nya Jorden. Några av er är redo nu, andra jobbar vi på. Känn dig inte utanför om du inte känner vår närvaro. Vi går till dem som behöver det, dem som vi behöver hjälpa mest. Om du inte känner vår närvaro, då är du på rätt väg.

För att ta reda på om du är redo för Nya Jorden, gör denna test # 1. Du har förändrat din kost. Den processade maten faller bort. Nya Jorden kan inte hantera toxiciteten hos dagens livsmedel. Ät proteiner som är hälsosamma och fulla av gudagivna material. Läs etiketterna och förstå de produkter du konsumerar. Lita på oss när vi säger att maten som konsumeras är av yttersta vikt. Det finns inget utrymme för oss att avstå från att säga att svårsmälta partiklar förekommer i de flesta bearbetade livsmedel. Biprodukterna skapar cancer. Osmältbara biprodukter stannar i ditt system och orsakar skada. Det finns inget utrymme för oss att leka, vi måste vara specifika i vårt tal. Din mage är inte designad för tillverkade kemikalier. Vi har ett exempel; förpackningar som har orden ”Lab Tested” innehåller inte de rätta ämnena. ”Färdigförpackad” tvättas vanligtvis i en vätska som inte passar din mage. Vår plan är att informera massorna om matföroreningarna. Anledningen till att det finns cancer är kosten.

För Nya Jorden, gör # 2. Behåll din vikt. Fetma kan kontrolleras. Din hälsa är viktig för den Nya Jorden. Att behålla en korrekt vikt är målet. Bry dig om din kropps hälsa. Behandla den väl för att bära dig igenom. Din kropp är ditt verktyg du valde i din inkarnation. Den måste bära dig igenom den. Förbrukning av kalorier är inte den korrekta metoden för att kontrollera att kroppen går upp i vikt. Portionsstorleken spelar en roll för din vikt, men rätt mat med rätt näringsämnen är det som bidrar till en hälsosam kropp. Det är inget bekymmer om du ändrar dina vanor nu. Välj att ändra vägen du är på. Unna din kropp hälsosam mat. Det här är ingen exklusiv klubb. Alla kommer att nå Nya Jorden som vill arbeta med den. Vem kommer att göra de val som behövs?

För att komma till Nya Jorden har vi möjlighet # 3. Var öppensinnad. Du måste utöka dina gränser. Du måste veta att det finns mer på den här Jorden. Du måste öppna ditt sinne för alla möjligheter. Bli öppen. De möjligheter som kommer till dig från ett öppet sinne kommer att entusiasmera dig. Begränsa dig inte till små val. Tänk stort. Tro att det finns mer i den mänskliga upplevelsen än du kan känna till och var upphetsad över det okända. Ta chansen, kasta tärningen. Du måste tro att allt är möjligt.

Vi skall ge dig en till, # 4. Bli din bästa vän. Se inte till andra för att fylla dina tomrum. Vad gillar du med dig själv? Njut av ditt eget sällskap. Sjung för dig själv, dansa med dig själv, tala snällt om dig själv, ge dig själv en omfamning. Det finns ingen som kommer att älska dig mer än du behöver älska dig själv. Gör det inre arbetet för att komma till den plats där du känner dig bekväm med dig själv. Trivs du? Sök rådgivning om du behöver det. Hitta ditt inre lugn. Vad behöver du förstå om dig själv för att göra dig hel? Kom till den punkt där du trivs. Det finns ingen du är gladare att vara med än bara dig själv.

Vi har fler saker som vi vill lägga till, men de kommer vid en annan tidpunkt. Nya Jorden kommer att hälsa dig när du är redo. Lägg tid på vår checklista för att påbörja förberedelserna. Vår kärlek till dig när vi alla gör oss redo för den nya resan. Det är vår största önskan att hjälpa till.

Era Plejadiska vänner.

 

(Kanaliserat meddelande 16 april 2022)

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...