Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, April 10, 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, April 10, 2020

Meddelande till: Ljusarbetare ∞ 9D Arkturiska Rådet, kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.
Vi har imponerats av dem av er som är vakna eftersom ni har visat oss att ni är villiga att stå upp för era medmänniskor i deras stunder av nöd. Ni har varit underbara på att hjälpa mänskligheten vid denna tid med den mängd helande energi som ni har nerkallat för dem som är sjuka och för dem som är rädda för att dö eller förlora en älskad. Ni är ljusarbetare, och det är vad ni gör.
Detta är vad ni anmält er till, och vi vill vara de som lyser mer ljus på ljusarbetarna vid den här tiden, extra mycket. Nu är en tid då så mycket mer energi och uppmärksamhet går till dem som verkar i mörkret, till de som ni kan kalla “Kabalen”, “Den Djupa Staten”, “Illuminati”, och alla andra namn som ni har för dessa individer. Men vi vill sätta fokus på hur ljusarbetarna står upp för att vara en del av lösningen. Vi vill att ni alla ska fira er själva för att ni förankrar i er så mycket ljus och sprider det till resten av kollektivet, för det är den roll som ni gick med på att spela för mänskligheten under denna livstid.
Det finns ingen bättre tid än nu att använda era helande förmågor. Det finns ingen bättre tid än nu att skicka denna kärlek och ljuset ut till människor i de delar av världen som lider mest på grund av Covid-19 virus. Nu vill vi också påminna dem av er som är ljusarbetare att ni också behöver fylla på er själva. Ni behöver er vila och avslappning. Ni måste återhämta er. Ni måste ansluta till Moder Jord, Moder Natur och solen för att ladda batterierna. Ni måste se till att ni inte kör er själva trasiga när ni försöker stå upp och vara ljuset för mänskligheten.
Vi har också märkt att med massornas uppvaknande som börjar vid denna tid, finns det nya ljusarbetare som kommit för att vara med på partyt, att vara en del av lösningen, och att låna ut sina hjälpande, helande händer till alla er som är veteraner. De av er som har arbetat i årtionden som healers, som ljusarbetare, får de förstärkningar som ni behöver från de nyuppvakna, och detta är verkligen en tid då mänsklighetens hjärta dyker upp, öppnar upp och översvämmar kollektivet med exakt vad de har bett om.
Ni är Enheten. Detta är er tid, och vi uppmuntras av hur många av er som finns där på Jorden, som vill så mycket att hjälpa till. Ni har naturligtvis också många av oss i de högre världarna, att räkna med för stöd. Och sålunda är detta ett samarbete av positivt orienterade varelser från hela universum, eftersom vi alla stiger upp tillsammans i detta universum, och eftersom Jorden är en mycket viktig planet för hela universums uppstigning. Detta är en viktig sammankomst och en nödvändig sammankomst av ljusets styrkor och krafter.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vår kontakt med er har glatt oss.”
Översättning: Mats

The Arcturian Council via Daniel Scranton with VIDEO, April 10, 2020

You may also like...