Draken Elthor via Galaxygirl, 2 juni, 2018

Jag är Elthor, draken. Vi drakar talar ikväll och vi kommer att fortsätta att tala till mänskligheten. För vår tid av tystnad är för sedan länge passerad och vi är ivriga att återknyta till våra mänskliga vänner igen. När ni stiger upp till kärlek, skiftar tiden och ”kröker sig” och upphör och plötsligt, är ni där! Allt blir till nu, ett långt men tidlöst andetag av upplevelser som sveper in och omsluter er i kärlek och ljus och förser er med upplevelser som ni ber om. För ni är era egna skapare, eller hur? Det är dags för mänskligheten att vakna upp och se allt de är, allt de har varit och att den ”verklighet” ni har blivit lurade till att uppleva, inte är något annat än hologram av illusioner, av ”hjärtekrossande” och kontroll.

Det är passerat! Jag är Elthor och jag talar å drakarnas vägnar ikväll. Vi ser er. Vi ser mänsklighetens hjärterum och tredje ögon som expanderar och växer och blommar som lotusblommor och det fyller oss ärligt talat med lättnad. Även om det var förutspått att den här dagen verkligen skulle komma för det mänskliga kollektivet, så har det minst sagt varit en guppig väg. Men, det betyder ingenting, förutom att ni tillhandahåller en gripande historia som hela universum läser och ser spelas upp i er sektor av Skapelsen.

Universum är stort och magnifikt! Vi drakar älskar att jaga kometerna och flyga fort och kraftfullt genom dimensionerna, genom portaler och runt vilket föremål som helst som kommer i vår väg. Ty, vi gillar att sväva snabbt och fritt, ivriga att fröjdas i skapelsen och dela vår kunskap om den med andra, med de riken och världar som vi är satta att assistera. Vi har alla våra roller. Jag, draken Elthor, är satt här för de uppstigande på Gaia. Hon har varit lite tveksam över att kontakta mig för en tid. Ni växer alla på era egna sätt fort och kraftfullt. Hon ville vara säker på att jag var helt fri från alla reptilenergier. Visst har några drakar fallit för mörkret, precis som människor. Det är valets väg, erfarenhetens. De flesta av oss är av ljuset, av ”Skaparens andetag” och det är vårt privilegium att tjäna, att alltid vara i mänsklighetens tjänst, men vi har blivit stoppade precis utanför ert synfält, bortom er uppfattningsförmåga, vilket har varit passande för er energivibration och energinivå! Men, nu ändras saker och ting snabbt! Ni stiger gradvis, några dagar snabbare än andra, när ni oavbrutet processar dessa nya energier från Centralsolen, av moderns andetag.

Vill ni följa med mig på en drakutflykt och ”fly” för en stund? Jag älskar äventyr, gör ni? Jag vet att ni gör det, för ni är mitt i en ”hot spot” av aktiviteter i det här riket och ni har slagit er ned på inget mindre än en uppstigande planet! Anslut er till den Nya Jordens kristallkärna och skicka er kärlek och ert stöd till Gaia, och er välsignelse. Är ni jordade? Andas in det. Anslut den jordande strängen av silverljus till Nova Gaias kristallina nät och titta på era händer och fötter. Se dem omformas till er drakform och flyg med mig!

Vart vill ni flyga? Vad vill ni se? De kristallina floderna av kärleksljus? Feerna som dansar i gryningens dimma? Daggdropps-feerna som skapar som skapar fraktaler i vattendroppen på varje blommas kronblad, regnbågsskimrande och strålande på sitt eget unika sätt? Jag är förtjust i kometer och vattenfall. Sväva upp med mig nu. Era drakvingar slår fort och hårt och ni känner underströmmarna, lyftet, spänningen och hastigheten. Ni är varma; den kalla luften bekommer er inte det minsta och er blick är skarpare än ni någonsin upplevt inom er jordiska kropp av lera. Vi drakar ser med våra ”hjärtesinnen”, såväl som med våra skarpa ögon. Vi ser och vi hör utsökt väl, vilket är anledningen till att vi är utmärkta följeslagare och detta gör att ni fortfarande söker efter oss, många av er.

Nu har ni funnit oss och vi flyger genom smala strängar av regnbågsljus och när vi glidflyger igenom, ser vi till vänster och höger och ser paralleller av er och mig, dansandes och skrattandes fria; för universum är ändlöst i valet av upplevelser, av upplevelser. Ni ser en komet blixtra förbi och den är lysande och ni hör den sjunga sin hjärtesång och ni känner dess energikoder välsigna er när den viner förbi. Nu ser vi ett grönskande rike med böljande kullar och med spetsiga toppar i fjärran. Det här är vårt hem. Ni ser de ändlösa vattenfallen som ser ut att flöda från ingenstans. Vi lever på toppen av de höga topparna.

Kan ni ser hur förvånansvärt vackert det är? Vet ni om att ni kan besöka oss här när ni vill? Vet ni om att vi har saknat er och den här kontakten, precis lika mycket som ni har saknat oss? Skaparen är allt. Skaparen är i allt. Stanna upp och känn det gröna, känn dimman. Känn de hårda klippiga blocken som ni ansträngningslöst slår er ner på med era viga drakfötter. Ni är massiva. Ser ni än att detta bara är en tanke eller en meditation bort? Ni är multidimensionella varelser. Det är dags att ni kommer ihåg er medfödda kraft och era gåvor. Det mörka har länge lurat er att ge upp detta och ge det till dem. Det är dags att höja mänskligheten och ta detta tillbaka. Ni är gudar och gudinnor.

Stanna vid de helande vattnen vid basen på vattenfallet och dyk ner och låt er bli lugnade och vederkvickade. Stanna så länge ni vill. Är ni redo nu? Då flyger vi tillbaka till Gaia genom ”små hål av rymd-tid” och skådar att hon strålar med ett lysande, gnistrande och skimrande blått och grönt som tar andan ur er. Hon är juvelen i multiversum. Vilket privilegium att få bo på henne. Det är dags att mänskligheten tar hand om henne genom ett kärleksfullt tjänande och med yttersta hängivenhet igen. Jag är er Elthor. Var i frid. Kom och njut av er drakform med mig, närhelst ni vill. Jag är alltid här i tjänst. Jag är Elthor, draken.

Galaxygirl

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...