Den Universella Modern via Galaxygirl, 6 februari, 2018

Den Universella Modern

via Galaxygirl

6 februari, 2018

Barn, det är jag, den Universella Modern för allting. Jag är den underbara feminina energin i ljuset, i de nya begynnelsernas puls (hjärtslag), i närandet samt i skapandet. Det finns många representationer för mig på Gaia just nu och ett flertal som läser det här utgör dessa. Var i frid. Era nya liv står i färd med att börja och vi är ivriga att få sam-skapa tillsammans med er, Mänskligheten.

Låt oss den här gången tala om tålamod, för det är något som många av er kämpar med. Ni har i eoner varit inlåsta och fängslade inom tidens matris, och när man väl befinner sig utanför denna matris är man fri, man har ett nytt fräscht perspektiv och man förmår röra sig in och igenom och ovanför och runtomkring tiden och ser den för vad den är, en illusion. Inom tidens illusion är otålighet en mycket verklig fråga, för det är en hel del som pressar på, det finns mycket att göra och det finns många krav som gäller er tid, gällande era värdefulla själv.

Föreställ er tillsammans med mig när vi skapar möjligheten att det inte behöver vara på det här sättet och kanske, att det förekommer flera alternerande verkligheter, världar där tiden är smidig, formbar och tjänar det högsta goda. Ifall allting finns inom Nuet och allt sker samtidigt, blir därför alla behov mötta samtidigt. Allting blir genast fullbordat och är ändå också i processen för evigt uppfyllande. Kan ni se otålighetens litenhet utifrån vårt – och ert – högre perspektiv?

När detta har blivit sagt, så genljuder vi på ett sätt med er ivriga entusiasm och otålighet, för vi kan se banan för er tidslinje på väg mot ljusets seger och det ger oss rysningar av hänförelse. Det gör mig hänförd. Mina barn är på väg hem efter så många äventyr! Ni har alla utvidgats bortom era vildaste förhoppningar. Vissa av er kan enkelt uppnå känslan av planetariskt medvetande, med en minimal ansträngning. Andra jobbar på att förena sina aspekter. Andra arbetar med att utvidga det intergalaktiska medvetandet. Det spelar ingen roll, för ni är alla olika och skönhetens väv som ni alla är i färd med att väva, är i sanning hänförande! Javisst, det kan förekomma några knutar i er vävprocess, men inget som vi inte tillsammans kan lösa upp och ständigt fortsätta med framåt.

Den ensamhet som ni alla har brottats med har ett djupt syfte. Slut fred med den, för i och med att ni gör det, sluter ni fred med er själv. När ni väl är ett ankare för frid, tillhandahåller ni glimtar av detta för de övriga, vilka ser på er och undermedvetet förnimmer er vibration. När er vibration är den högsta i rummet, vad sker? Alla lyfts upp. Detta är vad ni gör bäst. Jordens människor har blivit så nerslagna med rädsla att de har glömt bort de enkla glädjeämnena av skratt, av barndomens oskuldsfullhet. Det är dags att påminna, att lära ut, att leva genom att vara en förebild. För detta är varför ni är här, kära ni.

Jag är Modern, den Universella Modern. Jag är det feminina i gudomlighet, i nåd och skönhet. Jag andas min styrka in till mina kära som hör min röst främst samt Nu in till hela min skapelse. Stråla ut detta ljus till de övriga som ännu inte är vakna, som är retliga och smått irriterade. Var det ljus och den kärlek som ni är för dem, så att de kan komma ihåg att de är av samma ljus och kärlek, djupt nere därinne.

Ta kontakt. Förena er med kära, underbara och ständigt tålmodiga Moder Gaia. Sänd henne er kärlek och respekt och återställ hennes kropp. Var balanserarna av de kristallina energier som för tillfället bombarderar er sfär och förankra dem djupt inom er egen, samt Gaias kristallina kärna. Om ni alla gjorde detta med massmeditationer, så skulle mycket effektiva goda resultat omedelbart reflekteras över inte bara Gaia, utan multiversum. För ni är Skapar-gudar och börjar nu vakna upp, gör ni inte det?

Ni alla, stäm upp och andas. Känn mitt hjärta intill ert hjärta, och som slår i takt med ert eget. Känn mitt andetag som har sammanlänkat sig med ert eget andetag. Vi är alla förenade. Ni alla är så älskade. Jag sänder er en lilja av kristall, av ljus och nåd för er, som ni varsamt kan stoppa undan i ert innersta hjärta, som uppmuntran och kraft. Jag finns ständigt här, jag finns överallt runtom er. Jag är den Universella Modern. Ni är för evigt älskade.

~ galaxygirl

 

Universal Mother via Galaxygirl, February 6th, 2018 – Sananda

 

 

Översättning. Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

You may also like...