Budskap från Änglarna via Jenny, 6 februari, 2018

Budskap från Änglarna via Jenny, 6 februari 2018

Ni Är Våra Styrkor av Ljus på Marken

 

Er värld förändras dagligen. Nu är kvoten av ljus så stor, att vi kallar det Ljusets Seger. Det består av var och en av er, som strålar med era ljus i livet. Många upplever att saker går bra, projekt tar sig smidigt framåt, planer blir verklighet. Drömmar sedan länge, kommer i fokus för att bli verkliga.

Kära Människor av Ljus, detta kanske blir din dag, när en stilla förståelse flödar in i dig: Jag mår bra. Det känns lättare. Jag förstår bättre min del i världen. Jag vet vad jag kan göra för att hjälpa till med omvandlingen. Jag vet att jag är en del av samhället med Ljusarbetare. Saker och ting går bra för mig. Det går bra för många.

Alla kan inte se det ökande ljuset, sorglösheten som kommer framöver, men ni kan det. Så vi ber er att hitta er orubblighet och sanning i det, och håller ljuset skinande. Vrid upp ert hjärtas flamma och låt den skina. Andra ser er. Ni bär hoppet för de ni ännu inte känner. Ni gör det. Var och en som läser dessa ord..

Ni är våra styrkor av ljus på marken. Som håller ljuset, lägger märke till ljuset, skickar ljuset – det är ert verktyg, som alltid finns lättillgängligt. Ni kanske inte tror att det betyder något, men det är stort. Varje gång ni medvetet väljer att rikta uppmärksamheten till ljuset, ljusets kraft för klarhet och healing, uppmärksammar ni kärleksljuset, förbättrar det. En sådan liten sak – er stund.

Ni hjälper alla människor i ert liv. Ni hjälper ert samhälle och ert land. Ni hjälper hela planeten att öka i frekvens, genom ert agerande att med mod välja ljuset.

Vi välsignar er när ni går framåt denna dag. Ja, snart kommer det att bli en tid, då det här arbetet kommer att bli synligt för alla, men ni vet i tysthet även nu. Ni bidrar till den Nya Jorden.

Månens fulla fas har just passerat. Men er egen sanna fullhet kommer nu. Vi ser er i er storhet. Vi älskar er under alla era faser av tillväxt. Vi älskar er nu och välsignar er.

 

https://angelsinlight.wordpress.com

 

Översättning: Margareta Jonåker

 

 

Du gillar kanske också...