Det Arkturiska Kollektivet via Galaxygirl, 20 november 2017

 

Meddelande från det Arkturiska Kollektivet 20 november 2017

Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi vill tala med er idag om fred, för det här är den vibrerande kodningen som för närvarande implanteras runt vår kära Moder Gaia i detta Nuvarande ögonblick.

Fred. Andas in det nu och hävda det som din upplevelse. Inkorporera denna meditativa övning i din rutin, om du vill, för det kommer att hjälpa dig under dessa energetiska vågor av förändring och potentiell turbulens. För allt utvecklar sig med en snabb hastighet mot enhet.

Fråga dig själv vad det är som du ska uppleva varje dag, för det är avsikten. Det är ett uttalande om syfte och vilja så att dina kreativa energier blir ordentligt och effektivast kanaliserade för att skapa resultatet av din avsikt. Om din avsikt är världsfred, föreslår vi att du fokuserar på detta och besår det Mänskliga Kollektivet med denna energivibration för allas bästa.

För allt är på gång. Många som har varit så förtrollade av krigets och stressens vibrationer kommer att kämpa lite inom den nya anpassningen och måste självklart bestämma vilken tidslinje de skall leva i. Vi rekommenderar tidslinjen för fred och enhetligt medvetande , för det är därför dina kängor på marken är här; i tjänst för att beså kollektivet med fred och förankra dessa nya och spännande vibrerande kodningar från Stora Centrala Solen inom din egen inflytandesfär.

För att komma ihåg – ni är gudagnistor, eller hur? För vi tittar på er och ser er på det här sättet. Ni har lärt er era lektioner väl av separation och brist. Det är dags för Mänskligheten att nu bygga om sig själv och inse och erkänna de djupa likheterna som binder er sort tillsammans. För verkligen, detta är ögonblicket. Förena era händer och hjärtan och tänk på freden och det nya nu, tillsammans. För det mänskliga hjärtat när det är förenat i sin natur, är ostoppbart.

Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi har njutit mycket av att koppla ihop oss med er i dag. Ni är älskade och hållna med respekt och ära. Tack, kängor på marken. Vi tackar för er service till mänskligheten. Var i fred.

– Inskickad av Galaxygirl

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.St-germain.se

Du gillar kanske också...