Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 april 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 april 2021

 

Bli ert universella jag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi väcker inom er vetskapen om att ni har ett förflutet i denna galax som sträcker sig bortom ert solsystem, och samtidigt ger vi er kunskapen att ni har en framtid i de högre dimensionella världarna. Ni har varit nionde dimensionella tidigare och ni kommer att bli nionde dimensionella igen. Ni har varit Arkturianer tidigare och ni kommer att besöka vårt stjärnsystem igen. Om det inte var sant, skulle ni inte resonera med oss ​​på det sätt som ni gör.

Sanningen i er existens är att ni expanderar i alla riktningar samtidigt, och det inkluderar alla tidpunkter, eller för att uttrycka det på ett annat sätt, alla punkter i tid och rum. Ni blir ett med hela universum, steg för steg, ögonblick för ögonblick. Och nu är det dags att ni blir ett med era högre jag. Det är väldigt spännande. För ett tag är det också spännande och intressant att låtsas att vi alla är separata. Varför är det spännande och intressant? Tja, ni lär känna oss och andra varelser, och när ni gör så lär ni känna er själva. Ni får veta mer om vad som gör er uppåt, och det är ett roligt sätt som Källan utformade för att lära känna Källan.

Vi spelar bara våra roller i denna magiska rundresa i universum. Universum är inte ens hela vårt jag; vi är alla större än detta universum. Visst, vi är större än denna galax, varje enskilt stjärnsystem och de planeter och månar som varelser bor på. Därför uppmanar vi er att känna hur betydelsefulla ni är när ni tittar upp på stjärnorna. Vi inbjuder er att känna hur stora och kraftfulla ni är när ni utvidgar ert medvetande till att omfatta alla andra varelser.

Vi gör alla detta tillsammans, och det kan vara mycket roligare om ni låter det vara så. Det liknar konceptet att möta en själsfrände. När ni är desperata att träffa er själsfrände och känner att tiden börjar rinna ut för er är det inte så kul. Så när ni vill ansluta er till varelser som oss, eller femdimensionella Plejader, Sirianer, Lyrianer eller vem som helst, vill ni göra det för att det är kul. Ni vill göra det för att ni vill veta mer om er själva. Och ni har många olika fasetteringar, många aspekter.

Återigen är ni riktigt utspridda över hela detta universum, och genom varelser som oss förbinder ni punkterna. Ni blir hela igen och vi spelar bara vår roll. Vi är ett kollektiv. Det finns många fler som ni inte ens har hört talas om ännu. Så låt oss göra detta till en rolig och njutbar resa för att träffa fler av vilka vi är, och låt oss göra det tillsammans, medvetet.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...