Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 april 2022

Det Arkturiska Rådet
Via Daniel Scranton, 24 april 2022
Vänliga E.T.s och Illvilliga E.T.s
Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.
Vi letar alltid de bästa möjliga sätten att nå mänskligheten med vår energi, vilket vi anser är till stor hjälp. Vi har märkt att det finns möjligheter som dyker upp för oss som är nya och spännande. Ni har alla blivit mer mottagliga för vår energi, till stor del beroende på hur många positiva skildringar det har funnits om utomjordingar i era science fiction-berättelser. Människor ser en ny ras av E.T.s.
Utomjordingar ses numera som vänliga, hjälpsamma, kunniga och kanske ännu mer andligt utvecklade, och det hjälper till att överbrygga gapet mellan mänskligheten och utomjordingar. Vi vet att science fiction-författare, regissörer, historieberättare av alla slag tar emot nedladdningar, och dessa nedladdningar dyker upp i de arbeten de producerar. Men utvecklingen av E.T.s i era science fiction-berättelser är också relaterade till utvecklingen av er medvetenhet.
När ni först såg E.T.s avbildade i era olika berättelser var de groteska, elaka och ute för att ta över er planet och förinta allt liv. Numera ser ni en mycket mer realistisk bild av de utomjordingar som ni delar denna galax med. Ni ser att många är väldigt vänliga, har en mycket hög vibration och vill gärna hjälpa mänskligheten, och de vill få kontakt och skapa tillsammans med er. Och naturligtvis har ni också den andra sidan av spektrumet. Ni ser att det fortfarande finns skildringar av E.T.s som är illvilliga och vill skada och ta över varje planet de träffar på.
Vi vill att ni ska veta att i verkligheten överväger antalet välvilliga E.T.s antalet illvilliga E.T.s i galaxen. Det är samma sak i er värld. Så som ovan, så nedan. Och ju mer ni inser att era utomjordiska vänner, från fjärde dimensionen, inte är annorlunda än ni, desto lättare kommer det att bli för er att ha en öppen kontakt. Vi rekommenderar att ni vänder er uppmärksamhet mot de välmenande E.T.s och söker efter den personliga kontakten, eftersom det kommer att få er att känna er mer hel och komplett som människa, som en resenär, som någon som har sin alldeles egen galaktiska historia.
Den dagen kommer när mänskligheten öppet kommer att vara en del av det galaktiska samhället, och vi ser att den dagen kommer snart.
Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...