Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 august, 2022

 

Kommer alla goda människor att ge sig iväg på rymdskepp? ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med hur mänskligheten har kunnat ta emot de senaste energierna som har kommit in i er atmosfär. Ni har alla dessa otroliga möjligheter framför er att ta det ni får och slå samman det med alla era erfarenheter, all er kunskap om vad som verkligen behövs där på jorden. Och du kan kombinera allt detta för att skapa nya verkligheter, nya tidslinjer och en bättre upplevelse av livet på jorden just nu.

Vi vet att du hellre skulle höra oss berätta för dig att du kommer att slutföra skiftet i slutet av detta kalenderår, eller att alla goda människor kommer att tas upp av rymdskepp och föras till en mycket bättre plats. Men det är inte det du anmälde dig till, det är inte den uppvaknade människans resa. Resan som du är på just nu är en resa som inkluderar alla varelser, och det är en resa där du får skapa din upplevelse av din egen uppstigning.

Istället för att leta efter någon annans perspektiv på hur din uppstigning kommer att se ut och när den kommer att hända, föreslår vi att du börjar känna dig mer kreativ. Stärka er själva. Demonstrera för er själva att ni är kapabla att skapa er egen väg, en väg som inkluderar att förlåta andra, att hela så många ni kan och att ha medkänsla i era hjärtan för alla. Hur ska ni annars visa er själva att ni är Källenergi i köttet? Om någon eller något ska göra allt för dig, och du får bära med dig all din förbittring, allt ditt omdöme, all din ilska till nästa version av Jorden, då kommer du inte ha gett er själva möjligheten att utvecklas.

Du kommer att ha berövat dig själv resan, resan, om någon eller något utanför dig skulle rädda mänskligheten från sig själv. När ni hör om grymheterna som äger rum där på er planet och på andra ställen i ert solsystem, leta inom er själva efter vad det utlöser. Titta inom er själva efter vad ni behöver för att läka eller förlåta, eftersom ni inte alltid har varit på den ljusa sidan av spektrumet.

Du har tidigare liv där du har spelat i mörker, där du har låtsats vara skurkarna, de onda, de som många skulle döma till så mycket lidande. Nu är det inte dags för fördömande. Nu är det dags för introspektion och skapande, och vi vet att de av er som tar emot dessa sändningar kan förstå oss när vi lägger ut det här för er, och vi ger er nycklarna till riket och säger till er att ni är de som skapar resten av resan.

Och det är för att vi vet att ni verkligen kan förstå vad vi säger som vi känner oss så optimistiska, så nöjda med vad vi vet att ni kommer att göra med de energier som är över er just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...