Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 1 augusti 2022

 

Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 1 augusti 2022

 Jag är Judas och jag välkomnar er nu alla till vår nya framtid. Ho ho, nu är det vår igen. Vårblommorna står tätt tillsammans och lyser ikapp med solen. Grönskan skimrar i de vackraste färger och solen glittrar som om det vore guld i dess vattendroppar. Hela skogen tycks levande och magisk. Ja, hela naturen med allt vad där finns av sjöar, hav, berg och skogar verkar har fått nytt liv och tävlar om solens gunst. Ett barn springer sjungande ut i gräset, ett annat visslar på en munter melodi. Några människor plockar frukter från träden, andra ombesörjer vattnet och ser till att det är rent och klart i både tillförsel och utförsel. Alla hjälps åt och det vilar en frid och glädje på Jorden. Jorden har nu stigit några grader och utvecklingen går stadigt framåt till lycka och harmoni för alla Jordens invånare.

 Kan ni känna den energin, kära Jordbor, så vet ni vad ni strävar mot och vart Jorden är på väg. Det är den energin som ni nu behöver förankra på Jorden. Den är betydligt lättare och luftigare än den som ni nu behövt tampas med. Det finns många våglängder på Jorden nu och det gäller att hålla rätt våglängd för att kunna bibehålla fokus, så att man kan följa den våglängd som är lättast och luftigast för en själv just nu. Det är lätt att fastna i negativa värderingar eller tvivel på var jag egentligen befinner mig om det jag gör, tänker eller känner verkligen är så sant som jag tror. Allt jag tror kanske bara är en illusion och att det kanske är jag som har helt och hållet fel. Kommer de tankarna, sätt dig ned, ta kontakt med hjärtat och känn efter eller lyssna in vad din intuition säger. Hjärta och hjärna har ett högre varande och de tillsammans kan ge dig dig klara besked. Hela din kropp har ett högre varande och du kan intuitivt känna in om det känns bra eller dåligt för din kropp att göra vissa saker. Ni är ett team av kännande, vetande och visshet, att lära känna sig själv är en säker grund att stå på för att klara alla livets olika utmaningar. Ni behöver utgå från er själva innan ni fattar några som helst beslut som kan påverka er för en lång tid framåt. Det kan även gälla det som är på kort sikt då det ena kan påverka det andra.

 Stora och små förändringar sker hela tiden med olika tidsintervall i en människas liv, men i de här turbulenta tiderna sker de i en betydligt snabbare takt än vad som har varit brukligt, då allt arbetade sig långsamt framåt i en tyngre energi. Det visar ju på att den tyngre energin har fått ge vika för en ljusare och lättare, men seg som den är så dröjer den alltjämt sig kvar ett tag till. Det gäller för era kroppar också, det positiva och negativa inom er kan variera från dag till dag eller från stund till stund. Ena stunden vandrar du på moln och i den andra står du under ett tungt regnmoln. Det gäller att kunna hantera alla de olika känslor som kommer upp som från ingenstans. Det är många blockeringar som släpps, som kanske suttit där i åratal, ja, kanske till och med i decennier. Det kan även vara ett mönster som du burit med från tidigare liv och de är oftast svårast att komma tillrätta med, då du inte minns dess ursprung. Du kan dock få en ledtråd genom något minne från barndomen och på det viset få insikt om vad det är för mönster du bär på och hur du kan befria dig från det.

 Ja, vi står alla inför förändringar i den här tidens skifte av medvetande. Vi strävar alla efter en större visshet där vi kan stå i vårt sanna själv. Det är där vi kan ta emot och ge av vår kärlek och glädje för att vi nu vet, vi har den inre vissheten, vi har allt vi behöver och mer därtill.

 Stor kärlek till Er

Juda

Du gillar kanske också...