Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 mars 2022

 

Kärlek Kommer in från de Högre Världarna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har börjat förstå vad som krävs för att människor ska inse sitt värde. Ni vill alla känna er värdefulla, men ni väntar också på att någon annan i mänsklig form ska bekräfta er. Ni väntar på att se bevis i det fysiska att det ni gör, vad ni tycker, vad ni säger eller vilka ni är i allmänhet producerar något värdefullt för samhället. När ni kan öppna er själva och tillåta den villkorslösa kärleken av era guider, råd och kollektiv som oss, ärkeänglarna och de uppstigna mästarna, kommer ni att börja förstå och känna in ert verkliga värde.

Ni har värde oavsett vad ni gör, och vi vet nu att det enda sättet ni alla kan komma till den kunskapen är genom att ta emot bekräftelse från varelser som vi som ger det så fritt och inte förväntar något i gengäld. Och vi är bara ett kollektiv av så många som vill att ni ska känna er älskade, som vill att ni ska känna er välkomna, som vill att ni ska känna att ni är värdefulla eftersom ni existerar som en unik aspekt av Källenergin.

Och det är förresten något som ingen kan ta ifrån er. Och alla som försöker vet inte vilka de verkligen är. Så varför ta ordet av någon som inte står i den sanningen av att veta att de är en Källenergiväsen? Hur kunde deras frånkopplade, missriktade och totalt partiska åsikt bära någon tyngd?

Vad mänskligheten verkligen behöver är uppvaknade individer som ni själva som har kommit ihåg vilka ni verkligen är och visar för resten av mänskligheten hur man värderar sig själv. Hur man ska vara ljuset, även när man är omgiven av mörker, även när de som har glömt vilka de egentligen är och har uppnått vissa auktoritetspositioner som människor till och med kan anses vara mäktiga positioner. Vi vet att ni har kraften att bestämma ert eget värde, och vi kommer att fortsätta att bjuda in er att göra det, att älska er villkorslöst och att uppmuntra er att öppna upp för att ta emot all den kärlek som kommer in från de högre världarna.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...