Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 oktober 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 oktober 2018

Per Staffan 20 oktober 2018

Vårt Experiment ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi genomför ett litet experiment för att se hur mänskligheten kan ta fram mer av sin Gudomlighet när det är som mest nödvändigt att ni gör det. Vi observerar fler människor som befinner sig i ett krisläge för att notera när, hur och om ni kommer åt Gudomligheten inom er som är tillgänglig.

Vi gör er medvetna om detta eftersom vi anser att det är en möjlighet för oss att dela med er hur viktigt det är för er att erkänna att ni är Gudomliga Varelser i de ögonblick som utmanar er mest som människor.

Det är just därför som ni alla sätter er i omständigheter som skulle betraktas som kriser enligt allas standard. Ni vill ge er en anledning att få tillgång till mer av sanningen om vilka ni är, och när ni misslyckas att hantera situationen med den vanliga taktiken som ni tillämpar med ett mer egoistiskt tillvägagångssätt, det är då ni verkligen kallar på den Källenergi som ni verkligen är.

Ni behöver ibland en katalysator för att skaka er fria från tanken att ni bara är en liten människa med alla de begränsningar som en människa måste utstå. När en mamma kan lyfta ett tungt föremål för att rädda sitt barn, då tror ni alla att det har något att göra med adrenalin. Och medan det hormonet verkligen är närvarande under krisen, så är det verkligen Gudomen som modern kallar på.

Så ni ser, vi letar efter fler exempel som det här här, och vi är så här långt exalterade över de resultat vi har samlat.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat en förbindelse med er. ”

https://danielscranton.com

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...