Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 20 maj 2019

Det Arkturiska Rådet

Via Daniel Scranton, 20 maj 2019

Misstro & Desinformation

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har undersökt människans villkor under en ganska lång tid, och vi kan förstå varför ni har kommit till en punkt där det finns så mycket ilska och en sådan brist på tillit när det gäller de människor som ni har trott på. Vi förstår varför ni alla har kommit till denna punkt där ni ser allt som falsk flagg, lögn eller bluff. Vi förstår varför ni har förlorat så mycket tro på systemen och de personer som står vid rodret för era banker, företag och regeringar.

Nu är det dags att tro mer på er själva. Det är bättre att begära mer av er själva än det är att förvänta sig stora och genomgripande förändringar på dessa arenor och hos dessa individer. På grund av er brist på förtroende är ni lättare att manipulera, eftersom någon nu kan lägga ut information eller en ny teori, och en viss del av befolkningen kommer att tro på den informationen eller teorin, därför att den strider mot allt det de har fått höra i årtionde eller till och med i hundratals år. Det är därför det är så viktigt för er alla att släppa taget om behovet av att veta, och i stället lita på vad ni känner.

Ni kan inte agera från ert hjärta och er hjärna samtidigt. Det finns tillfällen när ni fortfarande kommer att behöva agera från hjärnan. För att slutföra vissa uppgifter behöver ni få tillgång till information och minnen. Men för det mesta skulle vi hellre vilja se att ni släpper ert behov av att söka de senaste nyheterna om vad som händer. I stället skulle vi älska att se att ni oftare kontrollerade vad som pågår på er insida.

Vi skulle gärna se att ni kände mer och avstod från fler av de tankar som håller er borta från att känna in hur ni egentligen mår. När det är dags för er att känna något försöker ofta era tankar att komma in och ta över. Det är något som ni behöver vara vaksamma på. Det är därför det är så viktigt att sluta lyssna på all den information som kommer i er väg, och i stället känna in vad det är ni känner, vilket faktiskt är något ni kan göra något åt.

Ni kan bearbeta och känna och ni kan aktivera och vibrera, och ni behöver inte förlita er på någon annan därute för att bekräfta er själva. Det här är vad vi skulle vilja se mer av, och det här är vad vi uppmuntrar. Ni har rätt till den ilska ni känner, så känn den! Men fortsätt inte att ta in den information som ledde till den ilskan. När ni väl har bearbetat den, gör något annat, något som känns bättre och ni kommer att leva ett mycket lyckligare liv.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...