Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 1 juni, 2024

 

 

Un-complicate your life with these steps ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så kortfattade som vi kan vara med er alla. Vi förenklar ibland saker för att göra dem tydligare för dig, men vi erkänner naturligtvis att du lever i en komplex värld och att du har komplexa liv. Vi vet att även om du har den kunskap du har, kan tillämpningen av den kunskapen vara minst sagt knepig. Ibland är det viktigt för dig att gå bort från komplexiteten i en situation. Vi säger inte att du behöver gå bort permanent, men vi säger att när du känner dig överväldigad, när du känner att något har blivit för komplicerat för dig, så är det en tid för dig att lägga det åt sidan. Släpp det. Fokusera på något annat. Gå och gör något annat.

Ibland sköter problemen sig själva, och så mycket vet vi är sant från att observera er alla. Ibland får man lösningarna på de problemen när man gör något roligt, när man har släppt taget i en sådan grad att man kan släppa in den där lysande idén. När du är mitt i en konversation, ett argument som du kan kalla det, där du inte verkar komma någonstans, det är en annan gång som vi rekommenderar att du lägger det argumentet åt sidan. Tro inte för en sekund att om du fortsätter bråka så kommer saker att bli bättre, den andra personen kommer så småningom att förstå din poäng, eller så vinner du på något sätt argumentet.

Låt det istället vara och släpp det och gå ut och andas lite frisk luft och gå en promenad. När livet blir komplicerat måste du komplicera det. Du måste gå tillbaka till grunderna. Kom ihåg vem du är: Källenergi. Kom ihåg att du skapar allt detta. Kom ihåg att du skapar det så att du kommer att växa och expandera andligt, och därför tjänar allt dig. Andas djupt och anslut till naturen eller ett djur. Ibland måste man bara lätta på sig själv för att man har stött på något som är för komplicerat, för komplicerat för att ditt sinne ska kunna lista ut på egen hand.

Det är då du behöver ge upp. Det är då du behöver be om hjälp, och det är då du behöver göra det som du vet slappnar av dig mest. Det är så mycket lättare att komma åt en positiv tanke när du redan befinner dig i en positiv vibration. Och det är så mycket lättare för dig att komma åt en negativ tanke när du redan är i en lägre vibrationskänsla. Räkna därför inte med att du själv ska kunna komma på den mest briljanta tanken, den mest briljanta lösningen, när du är mitt uppe i att må riktigt dåligt. Det är bra för dig att erkänna detta. Det är bra för dig att erkänna att du inte alltid är på ditt bästa, och när du inte är på ditt bästa är det inte dags att fatta beslut om ditt liv.

Må bra först, och undersök sedan situationen igen och se om det finns ett bättre sätt att se på det, ett nytt perspektiv som kommer till dig från den där högre vibrationsplatsen. Ni gör alla så mycket framsteg, och det är därför ni ställer er inför de större utmaningarna som ni gör. Och de större utmaningarna kräver ibland att du kapitulerar. Släpp dem, och hitta ett sätt att lugna er själva, att komma till en plats av frid, en plats av lugn, en plats där det som kommer att tjäna dig kan komma till dig utan ansträngning. Och när du visar för dig själv att detta faktiskt är sant, kommer du att gå bort från de komplicerade situationerna oftare och spela mer, och du kommer att njuta av ditt liv, vilket är så viktigt för alla er som har gått med på att vara där , håller en högre vibration för hela mänskligheten.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *