Det Andromedanska Ljusrådet via Daniel Scranton, 31 maj, 2024

 

Vad juni 2024 energierna kommer att ge ∞

The Andromedan Council of Light, kanaliserad av Daniel Scranton

“Vi är det Andromedanska Ljusrådet, och vi är väldigt glada över att få kontakt med er.

Ni är på branten av så mycket där på jorden, och mycket av det ni har bett om kommer till er energiskt under hela juni månad. Junienergierna kommer att handla om att hjälpa er att känna er själva mer som energiska varelser. Det kommer att bli en förstärkning av vad du kanske känner till som din energisignatur, eller din vibrationssignatur. Det betyder att du kommer att känna dig själv mer visceralt som den Källenergiväsen du är.

Du kommer att kunna diktera med mer klarhet och precision vilka uppgraderingar och vilka aktiveringar du kommer att få, eftersom junienergierna handlar om att anpassa dig mer med det jag som du verkligen är. Och det jaget, din själ, är ansvarigt för uppgraderingarna och aktiveringarna som du får. Mycket viktigare än allt detta är sanningen att du kommer att kunna känna dig själv mer fullständigt som du verkligen är under hela juni månad och därefter och det är på grund av förstärkningen av energier som kommer till dig från din egen själ .

Det är dags för er att känna er själva mer fullständigt som ert sanna jag. Det är dags för era identiteter att förändras, och dessa förändringar kan vara svåra för dem som håller fast vid en identitet som de har odlat för sig själva under hela sina liv på jorden. De av er som är redo att släppa taget om den identifieringen kommer att ha en lättare tid med dessa explosioner av energi som kommer till er från er själ. Du kommer att känna dem som gåshud, stickningar, frossa. Du kommer att känna att det finns mer energi närvarande som när någon som Daniel här kanaliserar. Det finns mer energi för honom, och han känner det.

Och du kommer att känna det eftersom du är i linje med mottagandet av denna överföring. Det är sant eftersom du tar emot det, och om du inte var i linje med att ta emot det, skulle du inte ta emot det. Så nu är det ett bra tillfälle för dig att fundera över vilka uppgraderingar och aktiveringar du vill initiera själv. Och det är en mycket bra tid för dig att också förbereda dig för energierna i ditt jag, ditt sanna jag, som kommer. Det gör du genom att jorda i din kropp, få mycket vila och återfukta.

Var också uppmärksam på de ovanliga känslorna som kommer till dig när du är i duschen eller badet, de ovanliga känslorna som kommer till dig när du mediterar eller tillbringar tid i naturen. Dessa är energiutbrotten som kommer från din själ, och de är också aktiveringarna och uppgraderingarna som du önskar. Det är dags att känna dig själv på ett känslobaserat sätt som mycket mer än bara ditt mänskliga jag, lika mycket mer än bara den individ du alltid har känt dig själv vara.

Vi och andra som vi här i de högre världarna är här för att hjälpa, och vi kommer att stödja er genom denna övergång under hela juni månad och därefter, eftersom det kommer att pågå, och de av er som öppnar upp för dessa energiska explosioner kommer att blir mer och mer. Och du kommer att kunna dela dessa erfarenheter med andra för att låta dem veta vad som är möjligt för dem också, om de är villiga att öppna upp och uppmärksamma allt som händer med alla där på jorden, eftersom detta är en universell uppstigning och inte bara en himmelsfärd för de få. Njut av resan genom juni månad. Vi kommer alltid att finnas här för dig.

Vi är det andromedanska ljusets råd, och vi har njutit av att tjäna er på detta sätt.”

You may also like...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *