Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 januari, 2024

 

Detta kommer att hjälpa till att låsa upp dina andliga gåvor och förmågor ∞

The 9D Arcturian Council Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är väldigt glada över att se er alla blomstra och växa när ni är där på jorden. Vi vet att det bästa ännu kommer för dig, och det gör även dina guider och högre jag. Därför uppmuntrar vi dig alltid att njuta av stunden du är i just nu, eftersom vi vet att det verkligen inte finns något att oroa sig för. Vi har den visionen för er att gradvis återvända hem till Source, och vi uppmuntrar er att känna efter det inom er själva. Resan och bevisen på de framsteg du gör tillsammans med vägen är alla tillgängliga för dig när du tittar inåt.

Om du försöker lista ut det hela med ditt sinne kommer du att ha väldigt svårt att förstå det hela. Och så, använd ditt sinne för att fokusera. Använd ditt sinne för att filtrera; använd ditt sinne för att tänka en tanke med avsikt. Ni har så mycket kraft inom er, och kraften som finns inom er har knappt berörts av de flesta av er fram till denna punkt. Det förändras, naturligtvis, eftersom fler och fler människor börjar få tillgång till sina andliga gåvor och förmågor. När en person väl får tillgång till en gåva eller en förmåga, kommer de så småningom att inse att den största gåvan de alltid haft var deras känslighet. Din känslighet leder till din medkänsla, din förmåga att känna en vibration med avsikt och din förmåga att skapa en bättre verklighet för dig och alla andra.

De som har fastnat i sina sinnen är vanligtvis inte i kontakt med den känsligheten som skulle tillåta dem att känna medkänsla för andra och att känna en vibration med avsikt som skulle tillåta dem att sedan se den vibrationen reflekteras tillbaka till dem i universum. De som är känsliga är mer benägna att utnyttja sina andliga gåvor och förmågor eftersom dessa känsligheter gör världen utanför sig själva till en mycket hård plats att vara i, och det slags tvingar en känslig person att gå in i, att känna sina känslor, att meditera, och alla dessa saker hjälper till att låsa upp deras andliga gåva eller förmåga.

Så bli inte förvånad om livet fortsätter att knuffa dig i den riktningen att gå inom, snarare än att njuta av alla de ljusa och glänsande aspekterna av den fysiska sfären. Du kommer naturligtvis att kunna göra det så småningom, men det tjänar dig bättre att inte fastna i att ha herrgårdar och lyxbilar, superyachter och så vidare. De kan vara distraktioner från himmelriket som finns inom dig, och det är den verkliga resan du är på. Det är en upptäcktsresa, och du upptäcker att allt alltid fanns inom dig hela tiden. Du behövde bara tillräckligt med uppmuntran från världen utanför dig för att släppa taget om det som egot skulle eftersträva och att se inåt efter det du verkligen är.

Kärleken inom dig lockar dig till den, och alla når dit på sitt eget sätt och i sin egen timing. Och om du kan lita på det och ha tålamod med processen, då kan du leva lyckligt i vilket liv du än har skapat för dig själv just nu.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *