DU ÄR PRIORITERINGEN, 10 januari, 2024

DU ÄR PRIORITERINGEN
2024-01-10
Älskade! ni
Att önska en bättre värld; ett harmoniskt samhälle; rättvisa lagar; välstånd för alla; hälsa, utbildning och trygghet för alla; värdiga och uppfyllande möjligheter och yrken; och trots allt, att i själva verket vilja det bästa för kollektivet, är alltid ett bevis på att ditt hjärta speglar en själ redo att lämna en värld av prövning och gottgörelse, och flytta till en värld av pånyttfödelse.
Denna medkänsla visar verkligen den ovillkorliga kärlek och respekt som behövs för att bygga upp grunden till uppstigningen. Men det är nödvändigt att förstå att sådana påståenden är karaktärens konstruktioner som ofta förvärvas under flera på varandra följande inkarnationer.
Du är produkten av dig själv idag. Arkitekturen i detta verk har din signatur. Inte två medvetanden är desamma, även om man går en likadan väg, vilken är uppstigningens väg. Även om Jordens själar bara hade en inkarnation, hade den inte känt samma känslor med samma intensitet hela tiden. Varje situation som upplevs av själen skrivs in i dokumentet, för känslan är inte samma för alla, även om en situation kan upplevas av ett stort antal själar samtidigt.
Du skrev din egen bok om livet, och det kommer aldrig att finnas en till som den. Varje själ skickar i realtid till Alcyones bibliotek, varje sida i denna bok, varje minut i varje inkarnation. Från Alcyone passerar varje sida genom varje Centralsol i galaxen, det lokala Universumet, Multiversumet, och når sedan den Kosmiska Centralsolen, som vi kallar Skaparkällan, det vill säga medvetandet som aldrig upphör med sin skapelse.
Många anser detta medvetande vara Gud. Det spelar ingen roll vad man tror eller hur man tänker, eftersom vårt medvetande fortfarande är så begränsat, vilket gör att det är svårt att förstå allt det praktfulla, eller varför inte säga, dig och mig själv. I den tredje dimensionen, täcker vikten av materian medvetandet som tjocka slöjor, och den förhindrar expansionen, och det har sagts här så många gånger, att ett 3D sinne kan inte förstå 5D, det kan bara de högre dimensionerna.
Planeten Jordens cykel och dess mänsklighet, anländer nu genom de Gudomliga Planerna till Nollpunkten. Det betyder att den kommer att fasas ut. Inom världarnas spiralrörelser, solsystemens och spiralrörelserna i själva Galaxen, är det nu också dags för Jorden att flytta.
När man går in en oktav i den Galaktiska spiralen, blir Ljuset som tas emot från Nollpunktens Kristallina Ljus, även kallat Gammaljus eller Adamant, det Ljus som skapar eller modifierar allt som finns på en given planet. Det kommer inte vara annorlunda för Jorden.
Människans medvetanden är avgörande i denna nollpunkt, för de kommer att styra mänsklighetens öde, det vill säga den del som är redo att fortsätta i denna planetariska energetiska uppstigning, eller den del som ännu inte har den nödvändiga energetiska vibrationen. Den andra gruppen behöver mer tid, vilken kommer att ges i andra världar av prövning och gottgörelse.
Så är vi inne i ett ögonblick av en stor energi- och medvetanderörelse här. De som redan visualiserar förändring känner att frekvensen har förändrats. De är mer anpassade till inkommande energi, och de vill till varje pris förändra andra och förändra världen. Det finns dock en konflikt mellan tankar och vissa åsikter. Alla tror att deras sätt att förstå den verkliga situationen på planeten är den verkliga. Det är ett misstag, för som det stod i början av denna text, så finns det inte två medvetanden som är exakt lika. Det som finns är två olika grupper, som bildar två antagonistiska tidslinjer.
Står man i en RAD, så är det lätt att tro att de andra står fel. Det spelar ingen roll vilken du befinner dig på. Så här känner alla idag, och poängen är att förstå det, för att undvika konflikter, diskussioner och fientlighet. Du är inte här för att rädda världen eller någon annan. DU ÄR HÄR FÖR ATT BESTÄMMA VILKEN TIDSLINJE DU PASSAR IN PÅ.
PRIORITERINGEN ÄR DU! Inget, absolut inget kommer att spela större roll än att rädda sin egen själ just nu. Att välja den tidslinje som leder till exil från Jorden, kommer att innebära att behöva passera genom flera inkarnationer under en lång tid i Världar av prövning och gottgörelse, en situation du väl känner igen, eftersom det är precis det som alla har levt i och upplevt här på Jorden hittills.
Prioriteringen är att du kommer ihåg att du inte kan rädda Jorden eller andra, för alla har individuella medvetanden. Precis som att ingen kan stoppa dig från att rädda dig själv. Du är inte beroende av något från det yttre, eftersom din själ använder din kropp, ditt sinne och ditt nervsystem. Kraften finns med dig, och det har den alltid gjort.
Använd denna premiss och gör de sista nödvändiga ansträngningarna. Det kommer att vara värt varje andetag som spenderas på dessa ansträngningar.
Ge inte din kraft till de som vill ha bort dig från den Nya Jorden. Du vann på din egen styrka, och om du kommit så här långt så är du i Nollpunkten. Den här punkten är livets sanna vägskäl. Du har det suveräna valet att bestämma vart du vill gå nu. Ursäkter accepteras inte eftersom ditt medvetande kommer att vara din domare.
Jag är Vital Frosi och mitt uppdrag är att upplysa!
Namasté!
May be a doodle of text
All reactions:

5

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *