Skaparna via Daniel Scranton, 14 december, 2023

 

Something Big Happening & This is Your Time ∞

The 12D Creators: A Nonphysical Collective Consciousness, kanaliserad av Daniel Scranton

”Vi finns här för dig. Vi är Skaparna. Vi är ett tolftedimensionellt kollektiv av icke-fysiska varelser, och vi är här för att hjälpa.

Det här är din tid att lysa. Ni vet alla att något stort händer där på planeten Jorden, och ni vet att ni befinner er i en mycket gynnsam tid i er utveckling av medvetande. Du vet att fler och fler människor vaknar varje dag, och du vet också att energierna är väldigt starka just nu på grund av solståndet, julhelgen och det kommande nyåret. Ni som är vakna har en möjlighet att vara mer av er själva under dessa tider och att inspirera andra. Men viktigast av allt, du har mer vägledning till dig.

Du är mer öppen vid den här tiden än du någonsin varit tidigare. Du är mer känslig vid den här tiden än du någonsin varit tidigare. Du har fler sätt att uttrycka dig än du någonsin har haft tidigare. Världen är mindre än den någonsin varit tidigare. Njut av denna tid och skina ditt ljus, för det är vad du skapades för att göra. Ni håller på att bli era högre jag, och det händer oavsett om ni deltar i det medvetet. Vi rekommenderar att du deltar i det medvetet och medvetet eftersom du kommer att få njuta av åkturen mer om du gör det.

Nu kanske några av er undrar vad ni behöver göra eller bör göra, och vi skulle säga till er att ni inte behöver bry er om någon av dessa saker. Det är vad du känner dig benägen att göra som betyder mest. Var uppmärksam på ”i”-orden: inspiration, intuition, impuls, aning, böjelse, idéer. Dessa är sakerna att följa, att lita på, att leta efter inom er själva. Och det behöver inte vara en stor idé. Det behöver inte vara en impuls som kastar över dig; det kan vara något väldigt litet som du får ut så mycket av när du fortsätter med det. Och då är man mer benägen att göra det nästa gång och nästa gång.

Du får inspiration hela tiden, men du vill inte använda detta ”i”-ord: ignorera. Du vill inte ignorera vad du får, eftersom du alltid uppmanas att vara dig själv, att vara sann mot dig själv, och det är så du bidrar mest till det mänskliga kollektivet som du är en del av. Möjligheter kommer att fortsätta hitta vägen till dig, för det är nu och du är de. Och när du lyser ditt ljus, ja, vissa kommer inte att få det, vissa kanske till och med hånar dig för det. Men de som gör det kommer att bli din stam och kommer att göra ditt liv där så mycket mer till din smak. Och det är också en stor del av det du gör där nu. Du är där för att njuta av åkturen, eftersom slutpunkten är oundviklig. Du ska hem; Vi går hem. Alla går hem, och ingenting kommer någonsin att hindra det från att hända.

Vi är Skaparna, och vi älskar er väldigt mycket.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *