Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 juli, 2018

Källans tankar

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Vi har den bästa möjliga utsiktsplatsen att bevittna er evolution och er uppstigning. Vi är tillräckligt nära er energimässigt för att känna igen den stora bedriften som är på gång, och ändå är vi icke-fysiska. Vi ser allting. Den här resan som ni är på, startade med en tanke. Det var en tanke som Källenergin hade och det var det perfekta sättet att starta resan på, därför att från den enda tanken, kunde så många andra tankar födas.

Så många upplevelser drömdes om. Så många möjligheter skapades. Källan skapade denna vackra utveckling, på vad som skulle vara en millisekund av er tid. Varenda idé för den här uppstigningsprocessen, formulerades i det ögonblicket och nu är ni de lyckliga. Ni är de som kommer att navigera genom Källans alla möjligheter, alla Källans idéer.

Men, vad är meningen med allt detta? Finns det någon mening? Varför skapa behovet av den här upplevelsen? Vad tänkte Källan? När allt kommer omkring, så ges alla ett val på sin resa. När ni väljer kärlek, så kopplar ni upp er mot Källan och när ni kopplar upp er mot Källan, så ”kopplar ni upp” er mot kraft, visdom och viktigast av allt, medkänsla.

Den bästa delen av resan, för alla av er, har ännu inte kommit och vi pratar inte om uppstigningsprocessen. Vi pratar om det ögonblick, då ni väljer kärlek; då ni kommer att välja att hjälpa era medmänniskor som kämpar för att integrera alla energier. Ni kommer att välja att stå till tjänst för de som inte har förmånen att vakna upp år eller årtionden före fullbordandet av skiftet.

I de ögonblick, då ni är uppkopplade till Källan och till den kärlek som Källan har, för varenda en av er, kommer ni att känna att hela universum är på er sida. Ni kommer att känna änglarna bakom ryggen och ni kommer att känna kärlek för era medmänniskor, på ett sätt som ni aldrig tidigare gjort.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...