Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 december, 2022

 

Gör detta för att befria dig själv från förtryck ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att se vad mänskligheten kommer att göra när ni har befriat er från de begränsande övertygelser som vi kan känna att tynga ner mänskligheten i dessa tider ni lever i just nu. Vi vet att livet inte är lätt där på jorden, och vi vill inte få det att verka som om vi känner att det skulle vara väldigt enkelt för dig att bara släppa taget om de begränsande föreställningarna vi syftar på just nu. Men sanningen är att vi känner att så många människor vid denna tidpunkt är förankrade i tron att de är mer förtryckta än de är bemyndigade. Så många på er planet känner sig mer utsatta än de gör bemyndigade av sanningen att de är Källenergivarelser.

Och vi inbjuder de av er som verkligen är vakna, som absolut vet att ni är Källenergivarelser, att leda mänskligheten in i denna nya gyllene tidsålder, en tidsålder där alla kommer att veta vilka de verkligen är, och alla kommer också att veta vilka alla deras medmänniskor är. Det kommer att vara den tid då vi kan se vad ni verkligen är kapabla att skapa, vara och göra där på jorden, och det är spännande för oss.

Men under tiden kommer vi att uppmuntra er som förstår vem ni verkligen är att visa vad som är möjligt för era medmänniskor genom att sitta i er makt, aktivera er gudomlighet och leva ett liv i frihet, ett liv i glädje, ett liv av villkorslös kärlek. Många i er värld vid denna tid tror att kunskap är makt. Så många har satt sin tilltro till en berättelse, en berättelse som har kokats fram av en eller flera andra människor, och vi vill berätta att även om alla berättelser som presenteras just nu på Internet vore sanna, så skulle din makt fortfarande ligga i din förmåga att villkorslöst älska alla skurkar, alla människor som bär de svarta hattarna, alla folkets fiender.

De är dina uppdrag. Du är där för att älska dem tillbaka till anpassning, och nej, de kommer inte alla att välja att komma tillbaka in i ljuset, och det är också okej. Det är deras fria vilja, men vi kommer alltid att rekommendera att ni använder er fria vilja för att visa er själva och andra hur mäktig ni är, och för att berätta för världen att din kraft kommer från ditt hjärta och inte från ditt sinne.

Din kraft kommer från din förmåga att vibrera med flit, inte din förmåga att marschera eller protestera. Du har förmågan att åstadkomma de massiva förändringar som du ser utlovade av samma individer som kommer att fortsätta peka fingrar på orsakerna till problemet utan att erbjuda den enda lösningen. Dessa enorma förändringar kommer eftersom det uppvaknade kollektivet kommer att välja kärlek gång på gång. Det är ditt uppdrag, och vi vet att du klarar det, för när vi ser dig ser vi bara vem du verkligen är.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

You may also like...