Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 november 2021

 

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 november 2021

 

Vad det Uppvaknade Kollektivet kan göra nu

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada att se hur många av er som sitter tysta, slappnar av och öppnar er för energierna den 11 november. Vi vet att ni är på den bästa möjliga plats just nu för att ta emot, eftersom ni har förväntat er att fler energier ska flöda till er, och för att ni som ett kollektiv har efterfrågat dessa mer än någonsin tidigare i er historia, och det är för det finns så många av er på planeten just nu. Ni är inte i ett tillstånd av överbefolkning. Ni behöver så många människor för att åstadkomma den typ av förändring i det kollektiva medvetandet som ni deltar i genom att flytta ert medvetande från ett tredjedimensionellt frekvensområde till ett femtedimensionellt.

Ni behöver många, många individer som jordar de högre frekvensenergierna, och nu har ni det. Ni behöver många individer som vaknar hela tiden, och det har ni också. Ni behöver också ha tålamod, för några av er har varit vakna i decennier, och ni har väntat på massiva förändringar så länge. Till och med de av er som är nyvakna möter nu förutsägelse efter förutsägelse om händelsen, skiftet, dagar av mörker, massarresteringar, fullständigt avslöjande och alla andra förutsägelser som kommer in i människors bloggar och webbplatser och på deras videor.

Människor vill verkligen att saker och ting ska förändras där på Jorden, men det kommer att vara en långsam process, och en som kräver att människor är mer introspektiva än att de har kunskap om vad som kommer att hända härnäst och när och vem som kommer att orkestrera det. Vi har sett så mycket av det i den andliga gemenskapen att vi vid det här laget skulle anta att folk skulle släppa tanken på att något händer utanför dem själva för att förändra allt. Vi kommer alltid att ta er tillbaka till grunderna, och i dessa grunder, som inkluderar meditation, jordning, kontakt med naturen, återfuktande, och så vidare, får ni hjälp. Ni får hjälp vid rätt tidpunkt och på lämpliga nivåer.

Ni vill inte att alla dessa förändringar ska ske på en gång av olika anledningar, varav de flesta är det faktum att de flesta människor inte är redo. Och ni som det vaknade kollektivet måste ha tålamod med era medmänniskor och göra det bästa ni kan för att njuta av resan och skapa er lilla vrå av femtedimensionellt liv, och det kan göras. Det är många av er som tar emot dessa sändningar som gör det. Ni lever era femdimensionella liv just nu. Ni får tillgång till fler av era gåvor och förmågor. Ni manifesterar, och ni ansluter till högre dimensionella grupper och varelser.

Vi vet att allt kommer att ordna sig där på Jorden, och vi vet att så är fallet inte bara för att vi kan se nedåtgående tidslinjer, utan också på grund av alla er som är villiga att vänta och som är villiga att lita på vägen ni är på är den rätta. Och återigen, det är en stor del av vad energierna den 11 november handlar om.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...