Arkturierna via Beatrice Penninger, 12 november, 2021

 

Arkturierna  via Beatrice Penninger     21-11-12

Vår kanal läste i en annan kanalisering att vi så gärna kommunicerar med er och att vi inte på något sätt förminskar era känslor eller frustationer eller behov. 

Vi arkturier vakar över er och beskyddar er. Vi håller frekvensen och gläder oss åt era framsteg och för den delen snedsteg. Vi lär oss av er och vi tycker det är så intressant att följa er. Vi påverkar alla varandra, i stort såsom i smått men det tar ännu ett tag innan mänskligheten helt tagit till sig att vi är ETT. 

Eftersom vår kanal haft några svåra månader med kraftiga prövningar så frågade hon oss varför det var nödvändigt att igenom detta då. Hon frågade med tanke på er alla, ut ifall vi arkturier kunde komma med ett inspirerande svar. 

Vi försöker; Ännu en golgata vandring tänkte hon. Men som någon sa så är det ju också genom svårigheterna ni till slut blir starkare än starkast. Många gånger så är det  de mest utvecklade själarna som får de kraftigaste prövningarna. Också här gäller er symbolik, det är som mörkast innan det ljusnar. 

Hon fick denna tre-månaders prövning för att helt visa att hon måste acceptera sig själv fullt ut som hon är och stå kvar i sin egen kraft. Hon blev tillsagd utifrån att hon inte dög, inte kunde inordna sig i ledet och uppvisade en ”icke normativ” personlighet som inte passade in i det sammanhang hon befann sig. Hon testades hårt och fick stå stadig i sin egen kraft att detta är JAG och så här tycker jag och jag gör så gott jag kan. Hon fick kritik som kändes som piskrapp på hennes känsliga själ och där har vi golgata- vandringen. Vad som också hände i denna svåra utsatta process som hon inte hade chans att värja sig mot var att de sista resterna av hennes kolbaserade DNA pressades till den grad att det kristallina kunde skina. 

Ni har hört uttrycket att mörkret går i hälarna på ljuset och i denna transformering och i det paradigm- skifte som pågår så testas ni alla djupt i perioder och då behöver ni hålla hårt i er själva, era värderingar och framförallt tro på er själva, precis som ni är.   Den gamla tanken, den tredje densiteten försöker hålla er kvar i dualitet och rädsla. Var inte rädda för att vara rädda, men när ni väl erkänt känslan så kan ni höja er över den om och om igen. De som utsatte kanalen för testet blev mer och mer provocerade då kanalen inte lät sig nedslås mer än tillfälligt och till slut uppstod ett crescendo som fick henne från brottsplatsen och de har inte längre någon praktisk makt över henne. Vad inte hon vet men som vi vet, är att hennes kristallina lyskraft har ökat markant genom att de kolbaserade atomkärnorna pressats så hårt i denna prövning. Såsom Kristus på sin prövning hängandes på korset  till slut kunde resa sig och gå iväg i en annan form än han då befann sig, men som ändå var han. Med sig bar han erfarenheten av djupt lidande. 

När ni går hela ur ett dylikt lidande så har ni än mer medkänsla och empati för medmänniskor, djur eller andra varelser i liknande positioner. 

Precis som Kristus prövades i öknen av mörkrets furste , så har ni liknande prövningar. Han var tvungen att ta ställning för sitt eget ljus i detta kompakta möte och det var sannerligen inte lätt för honom och är det inte för er. Han övergav dock inte sitt ljus och sin källa, som blev oändligt skinande efter den hårda prövningen. Vi arkturier uppmanar er, att stå stadigt i er egen kraft,  låt er vägledas av er medkänsla och ert ljus snarare än ert EGO, och till syvende och sist finns det ingenting för fienden att angripa. 

Vi är vid er sida. 

Du gillar kanske också...