Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 oktober 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 oktober 2021

 

Ett meddelande till Ljusarbetare, Kanaliserare och Helare

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi kan läsa vibrationerna från alla varelser och alla kollektiv som vi stöter på, och det hjälper oss att bestämma vad den personen eller gruppen av varelser behöver. Vi vet att ni som vaknat vill hjälpa andra också. Vi vet att ni är serviceinriktade och att ni vill hjälpa andra att vakna och leva ett bättre liv. Att läsa energin, vibrationen av, personen eller människorna ni arbetar med är en färdighet som kräver övning, eftersom de flesta individer försöker dölja något för er.

Ni behöver de färdigheter som ni har som känsliga, som empatier, mer än någonsin. Det är ni som blivit kallade att arbeta med individer och grupper där på Jorden, och om ni kan berätta vad en person eller grupp människor vibrerar, så kan ni hjälpa till att ge dem det de verkligen behöver. Vad en person kommer till er för att leta efter är en sak, men vad de verkligen behöver är ofta något helt annat. Därför kan ni känna att ni har misslyckats med att leverera till en person vad deras ego har bett er att hjälpa dem med, men ni kan fortfarande hjälpa. Detta händer ofta. Ibland kan det ta veckor, månader eller till och med år för en person att inse hur mycket ni hjälpte dem, eftersom egot inte blev nöjd med resultaten.

Nu är det helt normalt att ni vill tillgodose behoven hos den person som står framför er, för när ni gör det får ni beröm och belöningar, och ert ego kommer att må bättre, men det är mycket mer tillfredsställande att ge en individ eller en grupp vad de behöver och att veta att ni har gjort något värdefullt, något som kommer att påverka deras vibrationer. Alla kommer inte att förstå att de har hjälpt vibrationsmässigt, och de kommer inte att förstå eftersom de kommer att leta efter de konkreta och omedelbara resultaten. Förhoppningsvis kommer ni att kunna bryta igenom de väggar som egot sätter upp, eftersom ni ofta arbetar mer än en när ni arbetar som helare, eller som guide eller till och med som kanal. De personer som kommer till er för hjälp behöver oftast fler sessioner med er för att få vad de verkligen behöver.

Vad ni behöver och vad alla behöver är stöd för att höja er egen vibration så att ni kan läka er själva, så att ni kan manifestera vad ni vill, så att ni kan få bättre relationer, och den knepiga delen för den mycket autentiska ljusarbetaren är att övertyga någon om att de får vad de behöver, även om de för närvarande inte får vad de vill. Det mesta av det arbete ni kommer att göra som ljusarbetare kommer inte bli uppskattat, vara obetalt och ej värderat. Och så måste ni göra det för glädjen att låta de högre frekvensvibrationerna strömma genom er, och det är ert arbete. Ert arbete är att hitta glädjen i det ni gör.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...