Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 augusti, 2018

Att navigera Lejonportalen och solförmörkelseenergierna

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi har njutit av att ansluta till er alla.

Vi har observerat de effekter som de senaste energierna haft på er alla och vi är förvånade över hur vackert ni har integrerat dem. Vi ser också att detta är en möjlighet för er alla att ta en paus från några av era andliga utövningar och från några av era fysiska sedvanor.

Vi rekommenderar att ni, under de mer intensiva perioderna, saktar ner helt och ger er själva en paus från allt som ni har gjort för att gå framåt i er medvetenhetsutveckling. Vi rekommenderar också att ni lägger märke till när era kroppar behöver en paus. Så, om det betyder att ta en dag ledigt från era regelbundna rutiner, så har ni vår tillåtelse att göra så. Det betyder också att ni ibland, kan unna er en ”distraktion”, något som inte är så ”medvetet”, något som ingen skulle kalla andligt.

Det ni behöver ibland, mer än något annat, är tillåtelse att ta det lugnt. Låt energierna göra vad de ska göra och vänta sedan på att  inspirationen kommer till er. Det är inte nödvändigt att vara rigid angående någon av era utövningar, inte heller er egenvård. När ni behöver en paus, så behöver ni helt enkelt en paus och vi vill bara påminna er om att den här uppgiften ni har tagit på er i den här livstiden är enorm.

Ni skiftar ert medvetande och tar de största kliven, dimensionellt, som ni kan ta. Ni har också tagit emot chakrauppgraderingar som kan innebära att ni upplever störningar i era kroppars normala funktioner. Så igen, ta det lugnt, lyssna på era kroppar, drick vatten och vila – det är nycklarna till att klara er igenom en ganska intensiv energiperiod.

Den tredje förmörkelsen på bara ca en månad, håller på att ske och ni känner er alla lite slitna på grund av all himmelsk aktivitet. Ibland känner ni er som om ni är överlastade. Så, kom ihåg vikten av att jorda er själva i era fysiska kroppar och jorda er till planeten, så att ni ger dessa energier en välkomnande kanal, så att de kan komma in till den fysiska verkligheten här på planeten Jorden.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...