Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 januari 2019

Per Staffan 5 januari 2019

Samskapa med Oss ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är intresserade av att samskapa med er alla på Jorden. Vi är glada att se de idéer som kommer till er och det hjälper till att få fram er version av den femte dimensionella upplevelsen. Ni vet att det alltid finns en viss mängd skapande som pågår eftersom ni förstår att vi alla är anslutna.

Även något som ni skapar utan någon annan människas hjälp har en koppling till den icke-fysiska världen, och ni måste ha blivit inspirerade av något eller någon som ni upplevde där på Jorden. Så allting är samarbete och medskapande, och allt fler av er förstår det.

Vi uppmanar er att nå ut och hålla kontakten med oss om ert önskade samskapande. Vi är inte bara glada att hjälpa till, utan vi har också mycket lite annat att göra. Så vi arbetar ofta med projekt, även innan vi blir tillfrågade om vår hjälp, och vi kommer att fortsätta att samskapa med er alla på natten när ni sover.

Det finns säkert mycket mer för oss att vinna på att ansluta till er alla på grund av de många erfarenheter ni har och de känslor ni känner. Vi är alltid tillgängliga. Det finns aldrig en linje att vänta in. Vi är dessutom alltid öppna för nya idéer till samarbete.

Och så kan ni tänka på oss som era främsta anhängare, oavsett vad er strävan är. Och om ni känner för vårt stöd och vår energi när ni embarkerar på en av era actionresor, kommer ni absolut känna det stöd vi ger.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here

Love these quotes? Make a donation here

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...