Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 15 september 2017

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton

15 september 2017

Det ni vill skapa- Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få tala till er alla.

Det är en perfekt tid för er alla överväga vilka upplevelser ni vill ha. Detta är en tid när energierna aldrig varit mer stöttande i att röra er mot den verklighet ni vill uppleva. Orsaken till att ni hela tiden behöver kolla av er själva vad gäller det ni vill skapa, är att ni förändras med energierna. Era önskningar skiftar och de tankeformer ni har tillgång till är också av en högre frekvens.

Så det ni nu vill ha själva, det vill ni att också andra ska få. Ni kan se er själva som en del av en större bild, ett kollektiv, en mänsklig ras. Och er villighet att lyssna till de önskningar ni har inom er, och känna hur de står i resonans med er uppstigning, är avgörande för att orientera er med de upplevelser ni vill ha. Det är meningen att detta universum ska inspirera er att vilja skapa.

Ni är här inte bara för att utvecklas, överskrida det fysiska, och smita iväg till en annan dimension. Ni är också här som pionjärerna, skapande något helt nytt, något som aldrig tidigare upplevts. Och för att göra det måste ni vidkännas era önskningar, och ni måste vara villiga att ta emot det som ni skapar. Det är viktigt för er att känna att ni förtjänar det som ni skapar så att ni kan uppleva det.

Det är genom upplevelser som ni växer, och det är genom upplevelser ni blir mer specifika i vad ni ska skapa härnäst. Ni är absolut värdiga allt som ni vill skapa för er själva och för resten av mänskligheten, och denna resa som ni är på nu är menad att vara en av glädje och upptäckter. Det finns gott om energi så att alla kan leva i överflöd och så att alla kan uppleva allt som detta universum erbjuder och mer därtill.

Vi är det Arkturiska Rådet och är glada att få tala med er.

 

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...