Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 december 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 december 2021

 

Universum, Era Andeguider & Högre Jag

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har gjort vår del för att uppmuntra er att söka inom er själva det ni måste veta intellektuellt finns inom er. Vi har sagt till er gång på gång att ni är Källenergivarelser, att ni är allt-som-är, och att alla dimensioner och vibrationer finns inom er. Vi kommer att fortsätta att inrikta er mot den sanningen, och vi kommer inte att vara ensamma i den strävan. Er andliga vägledare, ert högre jag och hela universum kommer alltid att samverka för att få er att gå inom för att hitta något som ni har sökt utanför er själva, i vissa fall, under hela ert liv.

Det betyder att när ni upplever besvikelse, förlust, eller om ni inte manifesterar det ni har sökt att manifestera, så knuffas ni alltid så försiktigt till den inre världen, det riket, som innehåller allt. Vi vill att ni ska få uppleva ett smakprov på vad vi pratar om just nu, för ord är en sak, men erfarenhet är så mycket mer. Blunda, tysta ert sinne, och innan ni tar ett mycket djupt andetag ber vi er att fundera över hur ni vill känna. Och med den avsikten, det fokuset och det djupa andetaget in, vet vi att ni kan hitta den känslan. Varsågod och gör det.

Nu, några av er kommer säkert att vara närmare den känslan när ni går in i den här lilla övningen, och kommer därför att ha funnit mer framgång. För andra kommer det att ta mer än ett andetag, men vi vet att ni kan komma till den platsen av inre lycka, inre kärlek, inre spänning och inre allt. När ni visar för er själva att ni har denna kraft, blir ni mindre fästa vid vad som händer där ute i den verkliga världen.

Och när den verkliga världen har mindre grepp om er, det är då ni vet att ni är fria. Och när ni är fria är ni fria att skapa. När ni är beroende av att omständigheterna är på ett visst sätt, är ni i träldom, även när ni har allt ni vill ha, för då måste ni behålla det. Ni måste underhålla det. Ni måste se till att det inte springer iväg eller blir stulet. Vi vill att ni ska känna denna frihet eftersom vi vet att det är vägen till att känna hur ni vill känna oavsett omständigheterna i ert liv, och vi vill också att ni ska vara lyckliga och leva det liv ni vill leva.

Och det här är vägen till att skapa det livet. Det här är en så enkel och lätt att följa övning att vi vet att era sinnen kommer att tvivla på dess effektivitet. Vi vet också att det kan vara mer intressant för ett sinne att gå ut och göra något för att få det ni vill eller för att känna hur ni vill känna. Och så kommer ni att göra de sakerna, och alla entiteter som vi har nämnt som samverkar kommer att märka att ni inte känner er nöjda, och de kommer att använda den bristen på tillfredsställelse som en möjlighet att knuffa tillbaka er inom, igen.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...