Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 december 2020

 

En Andromedan Allians

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har gjort framsteg med många av de mål som vi har satt åt oss själva i ert senaste förflutna. Vi har velat och vill fortfarande göra mer direkta förbindelser med er, och vi ser den potentialen lysa upp och bli mer högst sannolik för ett stort antal människor där på jorden. Vi har också velat och vill ha en inverkan på så många människor som vi kan med våra energimässiga överföringar.

Och ett annat mål för oss som vi kommer närmare och närmare att uppnå är att göra fler och fler allianser med andra kollektiv, andra råd, med andra varelser från andra stjärnsystem, även om de finns i andra dimensioner. Vi fortsätter att söka allianser som ger er den bästa möjliga upplevelsen av er uppstigning, och vi strävar också efter att göra den här tiden till mer glädjefylld, mer fruktbar, mer kreativ, mer av allt ni har önskat.

Vi är på väg att skapa en allians med en grupp varelser från Andromedan-systemet som har haft mycket mer av ett praktiskt tillvägagångssätt för mänskligheten. De liknar hur vi brukade vara, eftersom vi observerade mer än vi kommenterade eller försökte hjälpa mänskligheten där på Jorden. Vi är mycket nära att övertyga denna Andromedan-grupp om att de behövs, och ett av de sätt som vi har kunnat styra dem i den riktningen är att visa dem hur mycket framgång vi har haft med er.

Vi ser er ha vuxit exponentiellt sedan vi började komma igenom den här kanalen, och vi vet att er tillväxt och expansion kommer att fortsätta eftersom den måste, men vi vet också att vi hjälper er att göra era tillväxtupplevelser mer medvetna och avsiktliga, med mindre spark och skrik. Vi vet att många av er känner sig anslutna till Andromedan-stjärnsystemet och Andromedan-galaxen, och vi vet att de kommer att ha en inverkan på ert medvetande som kommer att driva er till ett högre vibrationstillstånd.

Vi vet också att mänskligheten ser till stjärnorna för hjälp, för anslutning och för bekräftelse, och ni kommer definitivt att få allt ovan och mer när dessa Andromedans kommer ombord och delar vår entusiasm för att hjälpa er att växa med lätthet och behag. Ni har så mycket att se fram emot där på Jorden, så var snälla och bli inte avskräckta av det ni ser just nu. Det kommer att bli bättre där eftersom så många varelser och kollektiv här ute och där uppe vänder sig till Jorden just nu och undrar hur de kan hjälpa.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...