Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 december 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 10 december 2020

 

Personliga Nedladdningar, Uppgraderingar och Aktiveringar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi letar efter de enklaste vägarna att komma igenom till var och en av er som individer. Vi strävar efter att nå er eftersom vi vet att ni vill nås. Vi vet att ni vill bli tröstade. Vi vet att ni vill få nedladdningar, aktiveringar och uppgraderingar, och vi vill ge dem till er för att vi älskar er och för att någon måste göra det. Vi tycker om att leta efter sprickorna, leta efter öppningarna för att ge något ni vill ha och behöver i era energifält.

Vi vill att ni ska leta efter stunder i er dag där ni känner er trötta, stressade, överväldigade eller fyllda med en känsla av hopplöshet, och i dessa ögonblick vill vi att ni ska föreställa er att öppna er för att ta emot. Använd er fantasi. Använd händerna och armarna. Ni kan till och med luta huvudet bakåt och öppna munnen. Gör något som symboliserar öppningen, eller känn er bara öppna upp för att ni har gett er själva tillstånd att släppa all den spänningen och all den där ångesten ett ögonblick. Ni kan alltid gå tillbaka till det om ni vill, men ni måste veta att det finns hjälp, och ni måste veta att ni kan få den hjälp med er intension, med er medvetenhet och er vilja att öppna upp.

Om ni får den här överföringen är ni intonade på oss, och det betyder att vi också är intonade på er. Vi har redan ett partnerskap. Vi har redan gjort avtal i astralplanet. Vi vet vad det är som kommer att tjäna er bäst, och vi behöver bara att ni släpper ert hårda grepp om kontrollen tillräckligt länge för att slappna av, för att öppna upp och släppa in uppgraderingarna, nedladdningarna och aktiveringarna som är avsedda specifikt till er.

Ibland får ni nedladdningar som är avsedda för hela mänskligheten, men ni har också era egna som är specifika för er, er resa och era behov. Vi är här för att hjälpa. Ni måste se oss som era samarbetspartners, era kollegor och era jämlikar. Vi kan inte rädda er, men vi kan hjälpa er och lära er på samma sätt som en förälder lär ett barn att knyta sina skosnören. Ni vet redan allt ni behöver veta, men ni har ännu inte börjat ta emot allt som nu kommer till er, och det är därför vi fortsätter att banka in den här typen av meddelanden.

Ni måste inse att ni har gjort tillräckligt, att handlingsresan är över och att det nu är tid att känna vad som är nästa. Och vi har det; den är presentförpackad och den har ert namn på den. Kom bara ihåg att när ni är vid den låga punkten kan ni alltid släppa taget, öppna upp och släppa in nedladdningarna, uppgraderingarna, aktiveringen och så mycket mer av det ni har bestämt genom att leva ert liv på det sätt som är rätt för er.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...