Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 april, 2023

 

Vad finns inom stjärnbarnen ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är fast beslutna att spela vår roll i utvecklingen av medvetande där på jorden, precis som vi vet att många människor är fast beslutna att spela sina roller och hjälpa till på alla sätt som du kan. Vi vet att ni alla känner igen potentialen som finns inom varje barn att göra jorden till en bättre plats. Vi vet att ni alla vet att de barn som kommer in är helt annorlunda än alla barn från alla tidigare generationer.

Vi har hänvisat till dem som stjärnbarnen eftersom de representerar mer av deras utomjordiska härstamning. De håller fast vid den här släkten lite fastare, och deras ljus är mycket svårare att hölja. De av er som förstår vilka de är och vad deras närvaro betyder för utvecklingen av medvetande där i er värld vill hjälpa till. Vi säger till er att det bästa sättet att hjälpa till är att komma ur vägen. Låt dem vara som de är, och låt dem lära dig, eftersom de är mycket kapabla att leda mänskligheten just nu med det underbara ljuset som lyser inifrån var och en.

De som kan och kommer att göra den största skillnaden där på jorden har valt sina föräldrar mycket klokt, för de visste att föräldrarna skulle behöva ha en viss tro på dem för att de ska trivas, för att de ska uppfylla sitt syfte. Du kan vara säker på att ingenting någonsin kommer att komma i vägen för din uppstigning, eftersom ingenting någonsin kommer att kunna släcka allt det ljuset som kommer in.

Ni är också en del av hjälparna, de som har kommit för att skina mer ljus, och ni har känt igen denna egenskap hos er själva. Och så, det är dags att slå sig ihop med barnen, precis som vi skulle bjuda in er att slå sig ihop med oss, era guider, er galaktiska familj och alla andra som kommer från ljuset för att tjäna uppdraget att uppstiga där på jorden . Du kan alltid räkna med att din världs barn vägleder dig och tar dig in i ökade tillstånd av glädje och kärlek. De kommer att lära dig hur du spelar igen, hur du förväntar dig att saker lätt kommer till dig och hur du kan avskaffa alla dina övertygelser om vad som är möjligt och vad som är omöjligt.

Du är deras bästa hopp, precis som de är ditt bästa hopp, eftersom du resonerar med det vi säger just nu. Samarbeta med dessa vackra stjärnbarn och vänta på att bli förvånad över vad som finns inom dem.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *