Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 december, 2022

 

Planen för PlanE.T. Jorden ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är överens med så många andra varelser och kollektiv här i de högre världarna när det kommer till er uppstigning och hur ni mår när det gäller er uppstigning. Vi har kommit fram till så många överenskommelser om hur vårt engagemang ska vara och hur vi kan hjälpa till utan att störa, och vi är också överens om de framsteg som ni gör där med det vi och andra som vi har gett er. Vi kan med säkerhet konstatera att medvetenhetsnivån på er värld just nu är högre än den någonsin har varit.

Nu kanske du ser dig omkring och undrar hur det kan vara, med tanke på att människor fortfarande ägnar sig åt våldshandlingar, hatar varandra och har väldigt rasistiska övertygelser. Dessa är bara några exempel på det lägre vibrationsmedvetandet som också fortfarande existerar i er värld. Men din övergripande nivå av medvetande beräknas genom att sätta alla högre tankar, övertygelser, känslor och handlingar tillsammans med alla de andra. Och vad detta verkligen betyder är att de av er som är medvetna och vakna helt och hållet drar upp resten av mänskligheten med er in i de högre världarna, in i det femtedimensionella frekvensområdet.

Detta var alltid planen för din uppstigning; detta var alltid planen där på planeten Jorden. Det var alltid meningen att ni skulle vara de som gjorde majoriteten av arbetet med att höja medvetandenivån för hela mänskligheten. Och varför är det så, kanske du undrar? Vi är glada att du frågade. Källan, och alla där som är en individuell representation av Källan vill alla ha variation och mångfald så mycket mer än enhetlighet, och det är en mycket större bedrift att uppnå enhetsmedvetenhet när det finns de som verkar på den lågvibrationsnivån av medvetande. Du får också uppleva hur det är att lyfta upp dessa människor genom din kärleks och ljuss traktorstråle, och att just där finns en upplevelse värd att ha.

Det är en upplevelse som är så värd att du skulle vara villig att skapa kaoset och de fruktansvärda omständigheterna som finns där på din värld i många hörn av jorden. Det här är din tid att inte bara resa dig upp, utan det är också din tid att ta så många med dig och känna de känslor som följer med att vara till tjänst på det djupaste sätt som du är. Och om du undrar, ja, vi talar direkt till dig som medlem av det uppvaknade kollektivet. Du gör din beskärda del bara genom att hålla en högre vibration, bara genom att vara i den högre nivån av medvetande som du har kunnat uppnå under denna livstid. Det räcker, du räcker, och du gör tillräckligt, så gå nu och slappna av så att du kan vibrera ännu högre.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...