Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 9 juni, 2023

 

The Pleiadian/Andromedan/Arcturian Project ∞

The 9D Arcturian Council, Channeled by Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har arbetat med några projekt här i den nionde dimensionen med Pleiadianska och Andromedanska kollektiv som vi känner mycket väl, och dessa projekt involverar hur man kan ansluta till var och en av er individuellt och mänskligheten som ett kollektiv. Vi kommer hela tiden med nya idéer om hur vi ska nå er alla. Plejadianerna har några underbara idéer om hur man kan inspirera helande teknologier inom flera människor samtidigt, över hela planeten, och de kommer också att se till att var och en av dessa människor vet att tekniken kom från Pleiadians stjärnsystem.

Andromedanerna vill arbeta med dina musiker och inspirerar inte bara populärmusik, utan även new age-musik och ljudläkande musik, och de vill också se till att varje artist och låtskrivare vet att de inspireras av utomjordiska varelser från det andromedanska stjärnsystemet. Vi arbetar också med ett projekt för att få kontakt med mänskligheten genom att använda dina skribenter. Era poeter, era författare, era dramatiker, era manusförfattare har alla inspirerats av högre dimensionella varelser och kollektiv, men har inte alltid vetat var de fick sina berättelser ifrån, och vi vet att om vi kan nå dessa kreativa med en berättelse att dela med er alla, vi kan också låta dem veta att de är kopplade till det arkturiska medvetandet.

Anledningen till att dessa kopplingar är viktiga handlar inte så mycket om musiken, skrivandet och de helande teknologierna. Vi vill att alla ska veta hur anslutna de är till de galaktiska varelserna som finns runt omkring dig så att du kan vara mer förberedd som samhälle och som individer för den första kontakten. Det här är ett sätt att bana väg för den upplevelsen, för några av dessa individer kommer att komma ut och säga att de fått vad de fått från en e.t. eller från utomjordiskt medvetande.

Vi vet att på grund av det de producerar kommer de att tas på allvar, och de kommer att tas på allvar av de som normalt sett inte alls tar prat om e.t.s på största allvar. Det här är vad vi har arbetat med med våra vänner här i den nionde dimensionen, och det här är vad du kan förvänta dig att se på planeten Jorden under de kommande månaderna och åren. Du har redan så mycket av det vi pratar om just nu, men vad dessa individer inte har är att veta var den nedladdningen kom ifrån, eller hur de blev inspirerade, men allt detta kommer att förändras och förändras för bättre för alla i vår galax.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *