Penelope Lightworker via Karen Vivenzio, 30 november 2022

 

 

Penelope Lightworker via Karen Vivenzio

30 november 2022

 

Heliga barn, fyr av ljus och hopp, att ta hand om sig själv är den största gåva en ljusarbetare kan ge. Det kan kännas som om ni inte gjort någonting, kära barn, men inget kan ligga längre från sanningen. För sanningen är ert ljus och det har växt med stormsteg. Ni har gjort enorm skillnad i vad vi kallar de oändliga sfärerna. Och med detta tysta skifte mot ljuset har ni skiftat er verklighet mer än 1000 gånger. Ni har nu förmåga att enkelt nå de högsta oktaverna av den 5:e dimensionen och ni manifesterar nu snabbare än någonsin tidigare.

För vi ser er, kära ljus, lysande starkt på hela mänskligheten, och vi ser era ljus starkare och starkare då ni stiger mot de högre dimensionerna.

Allt är rent ljus och vibration.

Då ni stiger upp strävar ni mot att komma närmare och närmare Källan, som finns bara ett andetag, en helig ljusfyr borta från vad det innebär att vara både mänsklig och gudomlig. Så landa ert ljus – vila, andas, kontemplera och träna – vadhelst ni behöver göra för att hålla er vibration hög.

Ni gör inte ingenting, kära barn, ni lär er bli ljusare, friare och mer i linje med det syfte Gud har för ert liv.

Njut av tiden på denna resa. Andas och släpp alla mål och begär. Bara låt ert ljus utvecklas och flöda överallt omkring er, kära barn. För ni är hjärtat i universum, var och en av er kära ni, och era själar är avsedda att sväva och höras.

Tillåt himlarna att öppnas för er nu, kära barn. Var dem vars ljus öppnar porten och välsignelserna flödar fram. För detta är början på himlen på jorden.

Penelope – Ljusarbetare, Ängel, Guide

Du gillar kanske också...