Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 12 december, 2023

 

Solståndsenergierna & 2024 ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Du har redan börjat uppleva energierna från det kommande solståndet, och du kommer att fortsätta att ta emot när du närmar dig den faktiska dagen, den faktiska händelsen. Vi märker hur mycket mer du öppnar upp för energierna som finns över dig när du har ett stort evenemang att se fram emot och att uppleva i realtid. Vi har slagit ihop med andromedanerna, Plejadianerna och många andra för att ge er en ganska vacker cocktail av energier för solståndet.

Vi vill att du ska veta att du slungas in i en högre frekvens av energier, en högre nivå av medvetande för varje vaket ögonblick och med varje andetag som du tar där på jorden, och vi inbjuder dig att inse att du gör detta eftersom du har bestämt dig för att du ville utforska medvetandet på detta mycket avsiktliga sätt. Med andra ord, du ville vara vaken för uppstigningen, och du ville leda andra genom upplevelsen av att väcka deras medvetande och stiga upp sig själva till en högre dimension. Vad detta betyder är att du har gjort allt detta förut.

Naturligtvis fanns det tillfällen på jorden då många människor firade en solståndet, eller en dagjämning, eller en fullmåne, eller en förmörkelse. Det fanns många, många fler procentuella än det är idag, och det beror på att människor har släppt sin koppling till naturen och har anslutit sig till andra sätt att utforska medvetandet. Religioner är ett bra exempel på detta. De har varit utbredda över hela planeten, och det finns ingen verklig uppmuntran inom de flesta trossamfund att kolla in vad som händer inom dig och att utforska naturen. Det finns inte lika stor betoning på kraften i himmelska händelser, och därför har mänskligheten gått bort från att utnyttja alla möjligheter och alla energier som är närvarande vid en tidpunkt som solståndet.

Nu, för att förbereda er själva för inflödet av energier, vill ni se till att ni tar hand om er själva genom att hydratisera, jorda i era kroppar och jorda in i Moder Jord. Du vill hålla dina kroppar så rena och rena som du kan och det inkluderar dina tankar och dina känslor. Gör vad ni behöver för att rensa bort allt som inte längre tjänar er, och gör er själva till de vackra ledningarna för solståndsenergierna som ni kan vara och som ni har varit, och låt solståndsenergierna katapulera in i 2024, där ni kommer att vara går närmare och närmare e.t. kontaktupplevelser och slutförandet av skiftet.

När det gäller energierna som vi skickar kan du förvänta dig en uppgradering till alla dina sju huvudchakran, samt en betoning på att hjälpa dig att öppna upp vid kronan så att du kan ta emot all kontakt, alla nedladdningar , alla aktiveringar, allt som kommer till dig under 2024 och framåt. Vi tackar er för denna möjlighet att tjäna, och vi vet att några av er öppnar upp just nu för att ta emot.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *