Adama: Skaparens löfte, 14 december, 2023

Adama: Skaparens löfte

2023-12-14
Kanal: Aurelia
Var i fred och hör de goda nyheterna. Innan din inkarnation lovade Skaparen dig att du just i denna livstid skulle förkroppsliga fullheten av Guds närvaro och ditt uttryck från Kristus. Du kommer i din nuvarande inkarnation att tillåtas att manifestera fullheten av din Gudomlighet och dina andliga gåvor på Jorden, som har varit dolda för dig så länge.
Förstå att varelserna som kontrollerar er planet, försöker stoppa denna utvecklande upplysning till varje pris, eftersom det kommer att göra att deras regeringstid tar slut. När de mörka krafterna strävar efter att ta er alla och planeten till mer slaveri och öka er separation och rädsla, kommer samtidigt Ljusets polaritet att skapa uppvaknande och upplysning. Till och med de planetariska kropparna i himlen har anpassat sig för att underlätta detta stora uppsving i medvetande.
Snart kommer de som är avsedda att bilda nya regeringar och ekonomiska strukturer att bli mer synliga. De har förberett sig för denna dag och lever redan bland er. Döm dem inte eller skapa förväntningar på dem, för många som kliver fram kan överraska dig.
Många har maskerat sin sanna identitet i just de grupper de försöker ersätta. Nå ut med era hjärtan för att förstå vilka era nya ledare kan vara. Alla nya strukturer kommer att bildas till förmån för kollektivet. Detta är en viktig nyckel för att identifiera de som äntligen är redo att verkligen stödja mänskligheten. Inte ens nationella gränser kommer att hindra de som stöder verklig förändring från att gå samman.
Dessa konflikter kommer att initiera en acceleration på hela planeten, och hjälpa till att väcka miljoner till en ny medvetenhet om deras Gudomlighet och de kommer att få nya värderingar i sina liv. Många av dem kommer att upptäcka nya mål och syften, som är mer anpassade till deras Gudomliga natur. Som ett resultat av dessa konflikter kommer ni att finna miljontals människor som fyller på i ljusarbetarnas led, och slår sig samman för att skapa permanent fred och en ny verklighet, baserad på Gudomliga sanningar.
Dessa konflikter kommer också att hjälpa till att fräta sönder de förlegade patriarkala strukturerna som inte längre tjänar er. Var beredd på att uppleva lite sorg och att behöva bevittna det lidande som kommer att ske. Detta kommer att hjälpa till att öppna ditt hjärta och underlätta din passage in i den högre dimensionen. Du kommer också att rensa mycket ackumulerad karma, vilket ger plats för den nya ordningen och erkännandet av ditt sanna Gudomliga Jag.
Mitt hjärtas barn, låt Guds hand utöva sin magi. Din Skapare tittar uppmärksamt på och skyddar Jorden och hennes folk, som har valt att stanna kvar och omfamna sitt nya härliga öde. Istället för att känna rädsla, förtvivlan och hopplöshet, tänd ett ljus av hopp i ditt hjärta. Vet att bortom kriget väntar en helt ny värld. Mirakel bara väntar på att manifesteras. Kärlekens och nådens gåvor från Skaparen och din stjärnfamilj, kommer att strömma ner på sätt som du aldrig har upplevt tidigare.
Tänd ljuset med vetskap i ditt hjärta, om att det Gudomliga kommer att segra och att segern är säkrad.
Människor på denna planet har samlats i miljoner och uttalat sin avsikt för fred, och så kommer det att bli. Du marscherar på din planet och kräver fred, och så kommer det att bli. Du har blivit fokus för hela kosmos. Vi ser dig, med kärlek, avsikt och tapperhet, resa dig mot världens regeringars tyranni och säga: ”Hit men inte längre; er tid är över.” Skaparen och ni medskapare ler och säger: ”Äntligen vaknar de; låt det bli fred på Jorden, och det ska det bli.”
När vibrationerna fortsätter att öka på planeten, så kommer ditt ansvar också att öka. Vi, era Lemuriska bröder och systrar, samlar våra team på ytan för att genomföra våra planer, tillsammans med er i alla hörn och land på denna planet. Så småningom kommer vi att arbeta bra tillsammans med alla som vill tjäna det Högsta Goda med oss. Ingenting kommer att tvingas på dig. Din önskan att tjäna med oss ​​måste tändas av ditt hjärtas kallelse.
Om du vill vara till tjänst kommer vårt uppdrag att involvera ett stort antal människor. Många fantastiska möjligheter kommer att erbjudas för de som vill arbeta med oss, ​​sida vid sida. Ni är vägvisarna, kärnan i många av de små grupper som vi vårdar, omfamnar och tar hand om här i Mount Shasta. Glädjens tid du har väntat på är precis bortom molnen, bortom stormarna av påhittade krig. Om du kan tillåta molnen och stormarna att spela ut det här sista, denna sista illusion, så kommer du aldrig att ångra det.
Håll hoppets ljus tänt i ditt hjärta, för bortom de mörka molnen finns glädje, lätthet och nåd.
Gryningen av en ny värld av enhet och kärlek, där våld inte längre existerar, är nu strax bortom horisonten. Ta hand om varandra i nöden. Expandera din kärlek och din tröst till de som inte har haft möjlighet att lära sig det du redan vet.
Bli en fredens pelare för alla som är rädda, så att de kan luta sig mot dig och få tröst. Eftersom andra lutar sig mot dig, så kommer vi att stödja dig för att ge dig styrka och stöd. Under de kommande dagarna kommer vi att vara nära dig, och ge dig mycket kärlek och assistans.

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *