Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 januari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 11 januari 2019

Förändringar i jordens elektromagnetiska fält ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är glada att få ge er följande överföring eftersom vi vet hur viktigt det är för er att ni förstår vad som händer i er värld och hur det rör sig om era resor som individer. De senaste ändringarna i jordens elektromagnetiska fält påverkar er på positiva sätt.

Allt som ni upplever från den här tiden framåt för er närmare att vara redo för skiftets energier. Så allting måste ses som ett positivt steg framåt för mänskligheten, och detta är inget undantag. Förändringarna i fältet gör jorden mer kompatibel med de högfrekventa energierna som kommer från er, från alla vinklar, hela dagen, varje dag.

Och det nät som ni har skapat tillsammans har också förbättrats av de senaste förändringarna i Jordens elektromagnetiska fält. Så detta kommer att påverka er alla individuellt på olika sätt, men slutresultatet blir att ni kommer att omvandlas på cellnivå.

Ni kommer att kunna hålla högre frekvenser i era fysiska kroppar. NI får större tillgång till portalen som finns inom er som ger er direkt tillgång till Källans Energi-dimension, och ni kommer att kunna känna era känslor mer intensivt. Och det betyder att ni kan flytta genom de lägre frekvensernas känslor snabbare och effektivt.

Vi vill också försäkra er om att denna förändring påverkar Jordens miljö på ett positivt sätt. Det kommer att bli en del av den globala städningen som ni också kommer att uppleva innan skiftet är klart. Man kan förvänta sig att fler positiva förändringar kommer att inträffa, av vilka några kommer att initieras av Jorden själv, och några av dem kommer att initieras av Jordens allierade, av vilka det finns många.

Och vi inkluderar naturligtvis oss själva i den gruppen. Så förvänta er att era energifält ska få några underbara uppgraderingar under de närmaste veckorna och månaderna.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

 

Listen to the audio here

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...